ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Monza:Η Williams ανακοίνωσε τους οδηγούς της για το 2015

F1 Grand Prix Monza:Η Williams ανακοίνωσε τους οδηγούς της για το 2015

Η Williams Martini Racingθα διατηρήσει τους Felipe Massa και Valtteri Bottasγια το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1του 2015.

Ο Felipe Massa μπήκε στην ομάδα στην έναρξη της σεζόν του 2014. Είναι αποδεδειγμένος νικητής αγώνων με 11 πρώτες θέσεις και 36 τερματισμούς στο podium στο όνομά του, ο Massa αγωνίστηκε στo 200o του GrandPrix στο Silverstone, τον Ιούλιο και τον επόμενο χρόνο θα είναι 14η σεζόν του στην F1.

O Valtteri Bottas εντάχθηκε στη Williamsτο 2010 ως οδηγός δοκιμών και μπήκε στη σύνθεση των οδηγών της το 2013 Έχει πετύχει τέσσερις τερματισμούς στο podiumμέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ταλέντα του αθλήματος. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Οδηγών.

Μιλώντας σχετικά με την ανακοίνωση ο Felipe Massa δήλωσε: «Απολαμβάνω το χρόνο που βρίσκομαι στην Williams και αισθάνομαι πολύ καλά. Η Williams είναι ένα βαρύ όνομα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και έχω πολλή υπερηφάνεια όταν αγωνίζονται για αυτή την ομάδα».

Ο Valtteri Bottasπρόσθεσε: «Βρίσκομαι στην ομάδα της Williams εδώ και πέντε χρόνια. Ο Sir Frank και η κόρη του Claire έχουν δείξει πολλή πίστη σε μένα και είμαι πολύ ευγνώμων, που συνεχίζουν να το κάνουν. Και ο Φιλανδός κατέληξε: « Με τον Felipe έχω μια καλή σχέση. Πιστεύω πως αυτή η πρόωρη ανακοίνωση θα μας βοηθήσει στην ανάπτυξη της FW36 και την FW37».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση για το lineupτων οδηγών του για το 2015, ο Sir Frank Williams, ιδρυτής και επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι ο Felipe και o Valtteri θα δουλέψουν για την Williams και πάλι το 2015. Οι οδηγοί μας συνδυάζουν την εμπειρία και το ταλέντο. Αυτή η ανακοίνωση μας δίνει εξαιρετική σταθερότητα για το 2015, αλλά φυσικά εστιάζουμε την προσοχή μας στους υπόλοιπους επτά αγώνες της σεζόν».