ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Batman VS Superman: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Batmobile

Batman VS Superman: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Batmobile

Το blog «Slashfilm», έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Batmobile από την ταινία Batman vs Superman.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το κινηματογραφικό blog είναι σύμφωνα με το συντάκτη του από τα γυρίσματα της ταινίας που έγιναν αργά το βράδυ στο Ντιτρόϊτ. Μάλιστα οι ειδήμονες και φίλοι των ταινιών «Batman» μιλούν για το αληθινό όχημα γιατί μοιάζει με την teaser φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο Twitter του ο σκηνοθέτης Zack Snyder.

Μοναδική διαφορά με την επίσημη φωτογραφία είναι τα πίσω πτερύγια που φαίνεται να είναι σε όρθια θέση, ενώ στις… κατασκοπευτικές τα πτερύγια είναι πεσμένα.

Τα Batmobile περιγράφουν τις τάσεις της αυτοκίνησης αλλά μένουν πάντα φουτουριστικά. Από το Lincoln Futura της τηλεοπτικής σειράς ως το τελευταίο όχημα που θυμίζει Urban buggy το τετράτροχο του σωτήρα της Gotham city είναι μοναδικό.

Στο Futuraο George Barris πρόσθεσε κάποια εφέ για την τηλεόραση και έβαψε τις άκρες του με έντονο πορτοκαλί χρώμα. Όπως λέει ο ίδιος έπρεπε να ξεχωρίζει αμέσως μόλις έβγαινε από το Batcave για να ξεκινούν οι κινηματογραφιστές το γύρισμα. Το καινούργιο Batmobile έχει επεξεργασία stealth στο χρώμα του για να περνά απαρατήρητο.