ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda Wave 110: Δώρο βαλιτσάκι 26lt. και δωρεάν τέλη κυκλοφορίας

Honda Wave 110: Δώρο βαλιτσάκι 26lt. και δωρεάν τέλη κυκλοφορίας

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προχώρησε σε μία νέα προωθητική ενέργεια για το Wave 110.

Ο Επίσημος Εισαγωγέας της Honda Moto στην Ελλάδα από το 1961 (εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.) προσφέρει δώρο ένα βαλιτσάκι χωρητικότητας 26 λίτρα και τα τέλη κυκλοφορίας για ένα έτος. Με τον τρόπο αυτό το Wave γίνεται ακόμη πιο προσιτό αλλά και πρακτικό, δίνοντας τη δυνατότητα έξτρα αποθηκευτικού χώρου στον αναβάτη του.

Το νέο Wave 110i εφοδιάζεται με μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 109,1 κ.εκ. με ψεκασμό καυσίμου προδιαγραφών Euro-3, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση καυσίμου με συνολική αυτονομία που ξεπερνά τα 210 χλμ Είναι ένα προσιτό, βολικό παπί που αποδίδει ομαλή ισχύ διαθέτοντας τετρατάχυτο κιβώτιο και ηλεκτρική μίζα χωρίς τσοκ. Ο ισχυρός κινητήρας τοποθετείται σε ένα στιβαρό και συμπαγές πλαίσιο με γεωμετρία κατάλληλη για ένα ελαφρύ και ευέλικτο παπί, ιδανικό για τη πόλη και τις καθημερινές μετακινήσεις. Οι τροχοί 17” του Wave 110i σε συνδυασμό με το εμπρός δισκόφρενο το ακινητοποιούν άψογα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα πολυτάλαντο εργαλείο.

Στην ελληνική αγορά το Wave 110i είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις ( Pearl Procy on Black και Candy Lucid Red) στην τιμή των 1.830€

Το Wave 110i προσφέρει υψηλή οδηγική άνεση. Οι λεπτές διαστάσεις του παίζουν επίσης ρόλο σ’ αυτή την άνεση και ευκολία χρήσης, καθώς ο αναβάτης μπορεί εύκολα να πατά τα πόδια στο έδαφος για σταθερότητα όταν σταματά.

Το Wave 110i βασίζεται σε ένα στιβαρό, ατσάλινο πλαίσιο (τύπου ραχοκοκκαλιάς), που προσφέρει την απαιτούμενη ακαμψία για ασφαλή και γεμάτη αυτοπεποίθηση οδήγηση, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο στο σώμα του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου και του ρεζερβουάρ. Οι μεγάλοι τροχοί εδράζονται στο πλαίσιο μέσω ενός ζεύγους τηλεσκοπικών αναρτήσεων 26mm. Το αποτέλεσμα είναι μία ασφαλής και ευέλικτη συμπεριφορά ακόμα και σε τραχείς δρόμους με ανωμαλίες.

Υιοθετεί έναν πολύ απλό πίνακα οργάνων που ενημερώνει το χρήστη με μια ματιά για σημαντικές πληροφορίες. Εκτός από το μηχανικό ταχύμετρο με ντίζα, η οθόνη απεικονίζει τη σχέση στο κιβώτιο ώστε να είναι ξεκάθαρη η επιλογή της νεκράς.