ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MINI: το «Πιο Όμορφο Αυτοκίνητο του 2014» στην κατηγορία του

MINI: το «Πιο Όμορφο Αυτοκίνητο του 2014» στην κατηγορία του

Το νέο ΜΙΝΙ που κυκλοφόρησε στην αγορά φέτος την άνοιξη, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού «Auto, Motor und Sport σαν ένα από τα πιο όμορφα νέα μοντέλα της Γερμανικής αγοράς.

To ΜΙΝΙ κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις – με τις κλασικές αναλογίες, τον τυπικό τριεπίπεδο διαχωρισμό αμαξώματος, παραθύρων και οροφής και μία μοντέρνα εκδοχή των διάσημων σχεδιαστικών στοιχείων της μάρκας.

Η νέα έκδοση, επιμηκυμένη κατά δέκα εκατοστά περίπου, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού «Auto,Motor und Sport» σαν ένα από τα πιο όμορφα νέα μοντέλα της Γερμανικής αγοράς αυτοκινήτου. Με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση, το νέο ΜINI κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο τους ειδικούς των κριτικών επιτροπών σε σημαντικούς διαγωνισμούς αλλά και να «μιλήσει» στην καρδιά του κοινού.

Το περιοδικό αυτοκινήτου του Εκδοτικού Οίκου με έδρα τη Στουτγάρδη κάλεσε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν «Τα πιο Όμορφα Αυτοκίνητα του 2014» επιλέγοντας από 94 οχήματα σε δέκα κατηγορίες. 17.378 αναγνώστες και online χρήστες συμμετείχαν στη φετινή ψηφοφορία. Το νέο MINI ήρθε πρώτο στην κατηγορία των «minicars», όπου επικράτησε έναντι επτά νέων μοντέλων άλλων μαρκών. Η καταμέτρηση των ψήφων βεβαιώθηκε επίσημα από δικηγόρο.

«Εμείς στο MINI Design είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι με αυτό το βραβείο. Η θετική απόκριση από πελάτες και οπαδούς είναι άκρως ενθαρρυντική στην καθημερινή σχεδιαστική αποστολή μας στη μάρκα MINI», εξηγεί ο Anders Warming, Επικεφαλής του MINI Design. «Ευελπιστούμε να εξελίξουμε περαιτέρω τη δουλειά μας».

Λεπτομέρειες όπως ποιοτικά φινιρίσματα και φιλοτεχνημένα με ακρίβεια σχήματα προβολέων, πίσω φώτων, πλαίσια δεικτών πορείας και άλλα χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική ωριμότητα της τελευταίας γενιάς ΜΙΝΙ. Με αυτό τον τρόπο, η υψηλή αισθητική του αυτοκινήτου γίνεται σύμβολο της κορυφαίας τεχνολογίας του που περιλαμβάνει προαιρετικές επιλογές όπως προβολείς LED αλλά και μία μεγάλη ποικιλία συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως MINI Head-Up-Display και Driving Assistant.