ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

VW: Θέλουν να κρατήσουν τον Sebastien Ogier

VW: Θέλουν να κρατήσουν τον Sebastien Ogier

Έτοιμος να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την αγωνιστική ομάδα της Volkswagen στο WRC είναι ο Sebastien Ogier.

Μετά τη νίκη του στο ράλλυ Αυστραλίας ο Sebastien Ogier είναι κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Μάλιστα αυτό μπορεί να γίνει στο Ράλλυ Γαλλίας, μπροστά στους συμπατριώτες του.

Όπως όλα δείχνουν ο 30χρονος Γάλλος είναι κοντά σε μία νέα πολυετή συμφωνία με την Volkswagen. Ο Ogier βρίσκεται 3 χρόνια στην Γερμανική ομάδα και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον του.

Ο επικεφαλής της, Jost Capito, είναι αισιόδοξος ότι ο Ogier θα μείνει μαζί τους ενώ μίλησε επίσης και για τους Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen λέγοντας πως δεν έχουν κανέναν λόγο να αλλάξουν οδηγούς.

«Είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας του χρόνου. Δεν υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας. Θα ανακοινώσουμε τους οδηγούς μας ότι θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή» είπε ο Capito.

«Είναι πιθανό να νικήσω το πρωτάθλημα στο ράλλυ Γαλλίας, και αυτό είναι πολύ ωραίο» δήλωσε ο Ogier και πρόσθεσε:. «Εκεί θα οδηγήσω έχοντας το πρωτάθλημα στο μυαλό μου. Θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο αποτέλεσμα με έξυπνο τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Rally Αυστραλίας: Νίκη και τίτλος για την VW