ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Επείγον Έλεγχος Ασφαλείας για τα ADAM & Corsa

Opel: Επείγον Έλεγχος Ασφαλείας για τα ADAM & Corsa

Η Opel ενημερώνει τους πελάτες των ADAM & Corsa-D, τα οποία έχουν παραδοθεί από τον Μάιο του 2014, να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Opel.

Περίπου 8.000 από τα μοντέλα ADAM και Corsa σε όλη την Ευρώπη έχουν παραχθεί με ένα εξάρτημα του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου το οποίο δεν πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Προς αποφυγή οποιουδήποτε ενδεχόμενου κινδύνου αυτά τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να οδηγούνται προτού ελεγχθούν.


Η Opel τοποθετώντας τους πελάτες της στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, αναλαμβάνει άμεσα δράση, ανακαλώντας ένα αριθμό αυτοκινήτων προς έλεγχο. Η Opel ενημερώνει τους πελάτες μέσα από πολλά κανάλια επικοινωνίας. Πλέον των άλλων μέσων, σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα ανάκλησης, ο ιδιοκτήτης του θα ειδοποιηθεί άμεσα και από την Opel.

Η εταιρία αντιλήφθηκε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια ελέγχων ρουτίνας στο εργοστάσιο παραγωγής των αυτοκινήτων. Η εταιρία δεν είναι ενήμερη για τυχόν ατυχήματα ή τραυματισμούς που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μπορούν να διαπιστώσουν εάν το αυτοκίνητό τους συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στο www.opel.gr. Για επιπλέον διευκρινήσεις οι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Opel, στο 210-6164700.