ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Ρωσίας: Με ένα ή δύο αυτοκίνητα η Marussia;

F1 Grand Prix Ρωσίας: Με ένα ή δύο αυτοκίνητα η Marussia;

Η ομάδα της Marussia δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί με ένα ή δύο αυτοκίνητα και για το αν θα αντικαταστήσει τον J. Bianchi.

Μπορεί η λίστα της FIA με τους δηλωμένους οδηγούς για το Ρωσικό Grand Prix, να αναφέρει πως για την ομάδα της Marussia θα αγωνιστούν οι Max Chilton και Alexander Rossi, όμως αυτή δεν είναι η τελική της απόφαση. Η κίνηση έγινε γιατί κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει 2 μονοθέσια.

Αυτό αρχικά σημαίνει ότι ο Αμερικανός Alexander Rossi θα αντικαταστήσει τον Jules Bianchi, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου στην πόλη Mie στην Ιαπωνία. Η ομάδα της Marussia δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση διότι δεν έχει αποφασίσει αν θα αγωνιστεί με δύο μονοθέσια ή με ένα ως ένδειξη σεβασμού στον άτυχο Γάλλο.

Οι κανονισμοί υποχρεώνουν την ομάδα να έχει δύο μονοθέσια σε κάθε Grand Prix. οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Bernie Ecclestone ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξουν συνέπειες ή όχι σε περίπτωση που αγωνιστούν μόνο με ένα μονοθέσιο. Ο Αμερικανός έγινε πρόσφατα ο αναπληρωματικός οδηγός της Marussia και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του. Σίγουρα όχι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στη Formula 1.


Ο επικεφαλής της Marussia παραμένει στο πλάι του Bianchi και της οικογένειάς του στην Ιαπωνία. Οι οδηγοί θα δείξουν την υποστήριξή τους στον άτυχο Γάλλο φορώντας αυτοκόλλητα στα κράνη τους με το λογότυπο «Tous Avec Jules #17» το οποίο σημαίνει «Όλοι μαζί σου Jules #17». Μαζί με τους οδηγούς της F1 θα δείξουν τη συμπαράστασή τους και οι οδηγοί του GP2, GP3 στο Sochi.

Σχετικές ειδήσεις