ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Yamaha: Ένα XV εμπνευσμένο από το παρελθόν, φτιαγμένο για το μέλλον

Yamaha: Ένα XV εμπνευσμένο από το παρελθόν, φτιαγμένο για το μέλλον

Τώρα η Yamaha ανοίγει τις πόρτες της στον κόσμο της διαφοροποίησης για κάθε μοτοσυκλετιστή με την XV950.

Η XV950 είναι είναι ένα δίκυκλο Chopper bobber που έχει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα των πρώτων δημιουργιών στα μικρά γκαράζ με μια neo retro Ιαπωνική εμφάνιση.

Μικρό μέγεθος, πολύ στυλ και χαμηλό ύψος σέλας. Η XV950 παρουσιάζει μια διαφορετική άποψη στην εμφάνιση, ενώ παράλληλα διατηρεί το χαρακτήρα της. Η χρήση φανερών μεταλλικών εξαρτημάτων τονίζει τον μινιμαλισμό στη σχεδίαση της, ενώ ο κινητήρας V-twin παρέχει δυναμική απόδοση και αξιοπιστία. Η XV950 παρέχει τον τέλειο εφαλτήριο για την είσοδο στον κόσμο του custom.

Κάθε μοτοσυκλέτα είναι μοναδική για το δημιουργό της, αποτυπώνοντας τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του επιρροές.
Πλέον η Yamaha εμπνέει μια νέα γενιά αναβατών με την XV950, μια chopper bobber που αποτελεί τον ιδανικό καμβά για ατομική έκφραση, ενώ παράλληλα μεταφέρει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των πρώτων δημιουργιών.

Ο αερόψυκτος κινητήρας V-twin είναι ιδανικός για χρήση μέσα στην πόλη αλλά και για δυναμικές επιδόσεις εκτός των ορίων της.
Για να διατηρηθεί η εμφάνιση bobber, η XV950 χρησιμοποιεί χυτές ζάντες 12 ακτινών νέας σχεδίασης .Οι σπορ αναρτήσεις και τα δισκόφρενα κάνουν την εμφάνιση να ισορροπεί με την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά.