ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

VW WRC: Μένουν στην ομάδα οι Ogier Latvala και Mikkelsen

VW WRC: Μένουν στην ομάδα οι Ogier Latvala και Mikkelsen

Η Volkswagen ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Γάλλο πολυνίκη οδηγό λίγες ημέρες πριν το Ράλι Ισπανίας. Η ομάδα ανακοίνωσε επίσης την παραμονή στην ομάδα των Jari-Matti Latvala και Andreas Mikkelsen.


Η συνέχεια της συνεργασίας Volkswagen και Sebastien Ogier δεν είναι έκπληξη. Η αγωνιστική ομάδα του WRC θέλει να μείνει για αρκετό καιρό στην πρώτη θέση και η επιλογή του 30χρονου είναι μονόδρομος. Έκπληξη για εμάς θα είναι να μάθουμε τις χρηματικές απολαβές του Γάλλου κάτι που δεν θα γίνει.

Μετά από συνολικά 38 τερματισμούς στο podium εκ των οποίων οι 20 είναι νίκες δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής στην VW. «Αυτή τη στιγμή έχουμε τους 3 καλύτερους οδηγούς, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε με τους Ogier, Latvala και Mikkelsen δήλωσε ο επικεφαλής της VW στο WRC, Jost Capito και πρόσθεσε: « Έχουμε απολαύσει σπουδαία επιτυχία στο WRC μέχρι στιγμής και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα τα επόμενα χρόνια».


Ο πρωταθλητής του 2013, Ogier, δήλωσε: «Η ανανέωση του συμβολαίου με την VW είναι λογικό βήμα» δήλωσε ο S. Ogier και πρόσθεσε: « Είμαι στην καλύτερη ομάδα με το καλύτερο αυτοκίνητο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να διακόψω τη συνεργασία μαζί τους. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε νίκες και πρωταθλήματα».

Οι Ogier και Latvala παλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών στην Ισπανία 23-26 Οκτωβρίου με τον Γάλλο να έχει προβάδισμα 27 βαθμούς από τον Φινλανδό.