ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley-Davidson Athena: Νέα μοντέλα και Rock μουσική

Harley-Davidson Athena: Νέα μοντέλα και Rock μουσική

Η αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, υποδέχθηκε ηχηρά τα νέα μοντέλα του 2015.


Οι λάτρεις της Harley-Davidson είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν απο κοντά νέα μοντέλα του 2015. Το νέο Harley-Davidson Street 750, είναι μια Dark Custom μοτοσυκλέτα η οποία σχεδιάστηκε για νεαρούς αναβάτες που κινούνται σε αστικό περιβάλλον χωρίς περιττό φορτίο και συμβιβασμούς με νέο υδρόψυκτο κινητήρα Revolution XTM. Το «σκοτεινό» Harley-Davidson Sportster Iron 883TM με ABS για τους κυρίαρχους της πόλης που αναζητούν μια γυμνή μοτοσυκλέτα με μινιμαλιστικό στύλ αλλά και το κλασικό Harley-Davidson Sportster Forty-EightΤΜ για τους λάτρεις των γυμνών bobbers της δεκαετίας του 40.

Οι μουσικές επιλογές της Κατερίνας Καφετζή (aka Kafka), παρέσυραν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ενώ την ένταση ανέβασαν οι Vinyl Suicide, οι Travel Mind Syndrome και οι Big Nose Attack όπου ταξίδεψαν τον κόσμο πίσω στο μέλλον, με Rock μουσική διάθεση αλλά και ηχητικό customization προσαρμοσμένo στο σήμερα.

Τη Rock βραδιά ακολούθησε το Openhouse (το Σάββατοκύριακο 11&12 Οκτωβρίου 2014), στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δούν απο κοντά και να δοκιμάσουν περισσότερα νέα μοντέλα για το 2015. To Harley-Davidson Softail Breakout, με ολοκαίνουργιο εξελιγμένο σύστημα φρένων με ABS και το νέο Harley-Davidson Street Glide Special, με βαμένο το εσωτερικό του fairing και ηχοσύστημα Boom!TM Box 6.5 GT με έγχρωμη οθόνη αφής και αναβαθμισμένο navigator με ελληνικούς χάρτες. Tα highlights της γκάμας για το 2015 περιλαμβάνουν: το Harley-Davidson Road Glide Special, που συγκεντρώνει όλες τις βελτιώσεις του Project Rushmore, επανασχεδιασμένο σταθερό μπροστινό fairing και διατίθεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Η οικογένεια Touring περιλαμβάνει επίσης για πρώτη φορά την Electra Glide Ultra Limited Low που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αναβάτες χαμηλότερου ύψους. Νεο CVOTM Street Glide με ηχοσύστημα Boom!TM Stage II, 300 watt και τον κινητήρα διπλής ψύξης 110 κυβικών ιντσών να τοποθετείται για πρώτη φορά σε ένα Street Glide. Νέο CVOΤΜ Road Glide Ultra για απόλυτη άνεση στα μεγάλα ταξίδια. Νέο CVOΤΜ Ultra Limited με Slicer τροχούς, Airstream Rider αξεσουάρ και προβολείς Led. Η οικογένεια των Dyna, συνεχίζει και φέτος να περιλαμβάνει το θρυλικό Low Rider ενώ το Street Bob διατίθεται ήδη απο το 2014 και με κινητήρα 103 κυβικές ίντσες. Ολόκληρη η οικογένεια των Softail, συμπεριλαμβανομένου και του CVOTM Softail Deluxe είναι εφοδιασμένα με ολοκαίνουργιο σύστημα φρένων, ενώ η Softail Deluxe και η Softail Slim διαθέτουν καινούργιο, εύκολα προσβάσιμο πλευρικό stand.

Διαβάστε επίσης: Harley Davidson: Η γκάμα του 2015 στην Ελλάδα