ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προβλήματα στα οικονομικά της Red Bull

Προβλήματα στα οικονομικά της Red Bull
Ένας οικονομικός έλεγχος της εταιρίας εταιρίας «Capgemini» βρήκε αποκλίσεις στο δηλωθέν μπάτζετ της ομάδας Red Bull Racing...

Ένας οικονομικός έλεγχος της εταιρίας εταιρίας «Capgemini» βρήκε αποκλίσεις στο δηλωθέν μπάτζετ της ομάδας Red Bull Racing.

Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Ιταλικού περιοδικού Autosprint δείχνει πως η ομάδα, που προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών της Formula 1 δεν τήρησε τη συμφωνία μείωσης των χρημάτων που είχε προγραμματίσει να ξοδέψει τη χρονιά του 2011.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Κριστιάν Χόρνερ (διευθυντής της ομάδας) αρνήθηκε δημοσιεύματα, τα οποία κατηγορούσαν την Red Bull Racing πως αγνόησε την απόφαση της FOTA (της ένωσης κατασκευαστών) για μείωση του κόστους από το 2010. Το ποσόν της απόκλισης ήταν 60.897.000€ παραπάνω από το κανονικό. Στο «Autosprint» γράφτηκε, πως τα παραπάνω χρήματα… κρύφτηκαν στη δομή της ομάδας και το προσωπικό. Επίσης η ιστοσελίδα αναφέρετε σε πηγές οι οποίες υποστηρίζουν πως η Αγγλοαυστρακή ομάδα σταμάτησε την έρευνα της «Capgemini» επικαλούμενη: εισβολή σε προσωπικά / απόρρητα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr