ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Η αποκάλυψη της απάτης

Η αποκάλυψη της απάτης

Από τον Ιούνιο του 2009 η ανεπίσημη CIA της Αμερικής, η ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor των Η.Π.Α., έβλεπε ότι η αναπόφευκτη κατάληξη της ελληνικής οικονομίας ήταν το Δ.Ν.Τ. και ότι συνεπάγεται αυτό.

Αυτό αποκαλύοπτεται τώρα από τα απόρρητα ηλεκτρονικά αρχεία μυστικών κρατικών υπηρεσιών των Η.Π.Α. που δημοσιοποιεί το Wikileaks.

Η Stratfor, η σκιώδης αυτή CIA όπως χαρακτηρίζεται, με δύο σοβαρές πηγές πληροφοριών στην Αθήνα( πιθανά ανώτατους κρατικούς υπαλλήλους στους τομείς άμυνας και οικονομίας) που είχαν τους κωδικούς GR001 και Gr101, είχε από τον Ιούνιο του 2009 διαπιστώσει, ότι τα διαθέσιμα ταμειακά αποθέματα της Ελλάδας ουσιαστικά τελειώνουν τα μέσα του Δεκέμβρη 2009 και μόνη λύση για τη χώρα ήταν η προσφυγή στο ΔΝΤ.

Οι πληροφορίες της Stratfor διοχετεύονται και σε όλα τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ ώστε να γνωρίζουν το παρών και μέλλον των συμμάχων τους και τη γαιοστρατηγική πολιτική της Ατλαντικής συμμαχίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» κορόιδευε ανοιχτά τον ελληνικό λαό. Γιατί ήξερε, σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχε ενημερωθεί από τη Stratfor, ότι λεφτά δεν υπάρχουν και η χώρα είχε πάρει τον κατήγορο για το ΔΝΤ και τον πολυετή δανεισμό και την πολυετή αιχμαλωσία στην τρόικα.

Μέσα λοιπόν από τα απόρρητα αρχεία πληροφοριών που παρουσίασε η Wikileaks, γίνεται και η αποκάλυψη της μεγάλης προεκλογικής απάτης του Γ. Παπανδρέου σε βάρος του ελληνικού λαού.