ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Ο Άρης κι εγώ

Ο Άρης κι εγώ
Πολλοί με ρωτάνε τη έχω με τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον τελευταίο...

Πολλοί με ρωτάνε τι έχω με τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι μαζί του και τις δραστηριότητές του όταν ήταν υπουργός Τουρισμού.
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, τα πράγματα δημόσια (και όχι μέσω… γνωστών, φίλων, εκδοτών και καναλαρχών, όπως προσπαθεί να κάνει ο κ. Άρης).

Τον άνθρωπο ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μία χειραψία. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Απλά εγώ ποτέ δεν ήμουν στην «αυλή» κάποιου υπουργού. Ποτέ μου δεν πήγα ταξιδάκι αναψυχής με κάποιον υπουργό και δε συχνάζω σε πολυτελή εστιατόρια, παραθεριστικά κέντρα και χλιδάτες κοινωνικές συναθροίσεις.

Επίσης, ως δημοσιογράφος δεν μετείχα ποτέ μου σε διαγωνισμούς ή αναθέσεις εργασίας για να πάρω κι εγώ το κατιτίς μου από τον ΕΟΤ. Δεν πήρα δωράκια από τον ΕΟΤ και γενικά πάντα με χώριζε μια… τάφρος με τον κ. Άρη.

Άρα δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, σ’ αυτήν μου τη δημοσιογραφική ενασχόληση με τα έργα και τις ημέρες του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Όμως πιστεύω ότι ο πολίτης πρέπει να ξέρει ακριβώς την πορεία και τις συνέχειες, τα λάθη και τις παρατυπίες ενός πολιτικού, όταν μάλιστα αυτός είναι στέλεχος ενός μεγάλου κόμματος και προαλείφεται για την ηγεσία του. Κι αυτό είναι το καθήκον ενός δημοσιογράφου.