ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Η πατρίδα κινδυνεύει

Η πατρίδα κινδυνεύει

Κάπως έτσι (όπως και σήμερα) ξεκίνησαν τα πράγματα το 1967, για να στρωθεί το χαλί στη Χούντα των Συνταγματαρχών.

Επιθέσεις σε κόμματα και δημοσιογράφους, γκαζάκια και βόμβες σε δημόσιες υπηρεσίες, τυφλοί πυροβολισμοί σε υπουργεία και Αστυνομικά Τμήματα, αιματηρές συγκρούσεις στους δρόμους της Αθήνας, μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας.

Χρειάστηκε να πέσει η Χούντα για να μάθουμε ότι εφαρμόστηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις που ήθελαν να φέρουν τη Δικτατορία στην Ελλάδα (Ανάκτορα – ΗΠΑ –CIA) ένα πλήρες σχέδιο ανωμαλίας και κοινωνικής αναταραχής ώστε να υπάρχει άλλοθι για να κατέβουν τα τανκς του Παττακού.

Φυσικά, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται. Φυσικά και είναι άλλες οι εποχές και οι συνθήκες σήμερα από ότι το 1967. Φυσικά και ο στρατός και η ηγεσία του είναι προσηλωμένοι μόνο στο εθνικό τους καθήκον για την ασφάλεια και την ειρήνη σε αυτή τη χώρα.

Αλλά το σχέδιο ανωμαλίας είναι φανερό πλέον ότι εφαρμόζεται από τους σκοτεινούς κύκλους που επιζητούν το χάος στην Ελλάδα και που βέβαια δεν θα κατεβάσουν τανκς αλλά, βυθίζονται στη χώρα στη λαίλαπα της Αναρχίας, και φέρνοντας πίσω τη δραχμή, διαλύοντας ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό σε αυτή τη χώρα, θα μπορούν να αρπάξουν τη διαλυμένη Ελλάδα στα χέρια τους σαν μία χώρα της Μπανανίας πλέον.

Η πατρίδα κινδυνεύει από τους εκτελεστές της Δημοκρατίας που βέβαια δεν είναι ούτε τα παιδιά από τη «βίλα Αμαλία», ούτε από τους όποιους κουκουλοφόρους, ούτε από γραφικούς αναρχικούς των Εξαρχείων, ούτε από οργανώσεις νέων του τύπου «επαναστατώ γιατί έτσι γουστάρω» κινδυνεύει πια από το οργανωμένο πολιτικό έγκλημα.

Και εδώ μπαίνει πλέον το καθήκον για όλους μας για την προστασία της πατρίδας.

Μόνο η ψυχραιμία, η σύνεση και ένα αυξημένο αίσθημα συμμετοχής του πολίτη στην αντιμετώπιση των δολοφόνων της Δημοκρατίας μας, μπορεί να προστατεύσει την Ελλάδα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές.