ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Τα υποβρύχια της ντροπής

Τα υποβρύχια της ντροπής

Τα πληρώσαμε 2,5 δισ. ευρώ. Οι μιζαδόροι, από πολιτικούς παράγοντες μέχρι αξιωματικούς του ναυτικού και συνδικαλιστές (όπως καταγγέλλει το ΣΔΟΕ) άρπαξαν 120 εκατ. ευρώ.


Τα φτάσαμε στο 90% της κατασκευής τους. Και τώρα 4 υπερσύγχρονα υποβρύχια σαπίζουν στη στεριά, πάνω σε υποστυλώματα των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά.

Η μεγάλη ντροπή και μία ακόμη αθλιότητα αυτών που μας έφεραν στη σημερινή τραγική κατάσταση. Σημεία και τέρατα παρουσιαστήκαν χθες το βράδυ στην εκπομπή μου «Αθέατος Κόσμος» στο Extra 3 και σήμερα στη Βουλή, σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ε και; Τα υποβρύχια συνεχίζουν να σαπίζουν στο Σκαραμαγκά. Το Πολεμικό Ναυτικό θα παλεύει με την απουσία 4 βασικών του όπλων. Οι 1.800 εργαζόμενοι στο Πέραμα θα πεθαίνουν καθημερινά στην ανεργία. Και τα λαμόγια τύπου Άκη θα πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

Ελλάδα του 2013. Και στο βάθος η Γερμανία που ήθελε λέει και οδήγησε στο κλείσιμο των ναυπηγείων για να πάρει αυτή στα ναυπηγεία του Κίελου τις μεγάλες δουλειές που είχαν τα ναυπηγεία Σακραμαγκά και ό,τι περισσεύει να πηγαίνει στα 30 ναυπηγεία που άνοιξε την τελευταία διετία η Τουρκία.