ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Η Χούντα του ‘67 έγινε Κόμμα!

Η Χούντα του ‘67 έγινε Κόμμα!

Όταν οι ανιστόρητοι και οι αγράμματοι θέλουν να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα για όλους μας.

Εξηγούμε. Το Ποτάμι του Θεοδωράκη που θέλει να παίξει «τον τρίτο πόλο της εξουσίας» και να στηρίξει κυβέρνηση Τσίπρα ή Σαμαρά (δηλαδή όπου κάτσει η μπίλια σαν να παίζει σε καζίνο) έβγαλε σήμερα για την επέτειο του Πολυτεχνείου την εξής άθλια ανακοίνωση:

«Η εξέγερση των φοιτητών του ‘73 ήταν μία ηρωική πράξη κόντρα στους κομματικούς μηχανισμούς της εποχής».

Και έτσι οι ανιστόρητοι και αμόρφωτοι «ποταμίσιοι» βάφτισαν τη Χούντα των Συνταγματαρχών, Κόμμα, και έβαλαν τους φοιτητές και τους εργάτες που έβαψαν με αίμα την πύλη του Πολυτεχνείου και τους γύρω δρόμους, να τα βάζουν με κάποιους «κομματικούς μηχανισμούς της εποχής».

Οι κρετίνοι δεν ξέρουν ότι ούτε κόμμα ήταν η Χούντα, ούτε κόμματα λειτουργούσαν εκείνη την εποχή της εξέγερσης.

Καλές είναι οι αρλούμπες με τα άδεια σακίδια και οι αμερικανιές με βανάκια και ψάθινα καπέλα, αλλά όταν μιλάς για ιστορικά γεγονότα που σφράγισαν την πορεία αυτής της χώρας, που έχουν αίμα και πόνο, πρέπει να ξέρεις για να μην εμφανίζεται άσχετος και ανιστόρητος.

Γιατί η πολιτική δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή. Και γιατί ο οπορτουνισμός (δηλαδή πάω όπου φυσάω ο άνεμος και όπου με συμφέρει) είναι ένα από τα κακά που ήθελε να χτυπήσει η εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Σχετικές ειδήσεις