ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οι «δολοφόνοι» κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οι «δολοφόνοι» κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Ξέρουμε ποιοι έστειλαν στο θάνατο το παλικάρι στα Γιάννενα, τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ξέρουμε ποιοι του σκότωσαν την ψυχή και τα όνειρα. Ξέρουμε ποιοι αλήτες, ποια κτήνη βασάνιζαν το παιδί αυτό και όπλισαν το χέρι του με το μαχαίρι της αυτοκτονίας και σήμερα κρύβονται στη σιωπή.

Όλοι εκεί, στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων έπαιξαν το μικρό ή μεγάλο ρόλο τους, σε αυτή την τραγωδία που μας συγκλονίζει. Από το γενικό διευθυντή της σχολής, τους καθηγητές, τους φοιτητές, τους επιστάτες και όποιους άλλους ζούσαν από πρώτο χέρι το δράμα του Βαγγέλη, που οδηγήθηκε απελπισμένος στην αυτοκτονία του.

Όλοι ήξεραν και όλοι έκαναν πως δεν βλέπουν. Και η έρευνα έχει αποκαλύψει ποιοι ήταν στην ομάδα των βασανιστών του Βαγγέλη.

Το παιδί το θάψαμε σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου, την ίδια ώρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι όλοι αυτοί οι «δολοφόνοι» του Βαγγέλη. Κάτι ψευτόμαγκες λέει, κάποιοι δειλοί Κρητικοί που αντί για βράκες και στιβάνια, τους αρμόζουν φούστες και καλτσόν.

Και είναι πραγματικά ένας εξευτελισμός για το ελληνικό κράτος και μία ντροπή για την ελληνική κοινωνία να μην συλλαμβάνονται για να δικαστούν, αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου του Βαγγέλη που μόνο ντροπή είναι για την Κρήτη, τη λεβεντομάνα, των περήφανων και αγέρωχων ανθρώπων της. Τι θα πει δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για να τους δικάσουν. Να το κάνουν εδώ και τώρα, εκεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Και αν δεν μπορούν να το κάνουν υπάρχει και ο κοινωνικός διασυρμός αυτών των τεράτων. Να μας πουν τα ονόματά τους. Να μας δείξουν τις φωτογραφίες τους. Για να μείνουν για πάντα στο ανάθεμα του ελληνικού λαού.

Αν αφήσουμε έτσι ανενόχλητους και στο απυρόβλητο τους πραγματικούς δολοφόνους του Βαγγέλη, να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, ας ετοιμαστούμε να ζήσουμε σε μία κοινωνία ζούγκλα, όπου τα σχολεία μας θα είναι κόλαση για ορισμένα παιδιά μας, που θα γίνονται στόχος διάφορων κομπλεξικών, δειλών και αληταράδων.

Σχετικές ειδήσεις