ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Βγάλτε στη φόρα τους κλέφτες να τους ξέρουμε

Βγάλτε στη φόρα τους κλέφτες να τους ξέρουμε

Όνειρα και ελπίδες του ελληνικού λαού περιμένουν να γίνουν πραγματικότητα τώρα, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και την ψήφισαν, γι' αυτό και παραμένουν δίπλα της και σήμερα, παρά τις οδύνες και την καθημερινή αγωνία για επιβίωση.

Και ένα από τα πιο μεγάλα όνειρα-ελπίδες όλων μας ήταν επιτέλους να μας πουν, ποιοι είναι οι κλέφτες, οι απατεώνες, τα λαμόγια, που σε ώρες όπου η τύχη αυτής της χώρας και η επιβίωσή μας σαν λαός παίζεται ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο, αυτοί οι κλέφτες, αυτοί οι απατεώνες, αυτοί οι βρικόλακες της ζωής μας, έκαναν μασούρια τα λεφτά τους, τα σήκωναν από τις ελληνικές τράπεζες και τα φυγάδευαν στο εξωτερικό.

Φρίκη και οργή προκαλεί η επίσημη αποκάλυψη του αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου, ότι δεν υπάρχει πρώην υπουργός Οικονομικών ή κάποιος από την οικογένειά τους, που να μην περιλαμβάνεται στην περίφημη λίστα Νικολούδη. Μία λίστα με τα ονόματα όλων αυτών, που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό τα τελευταία 3-4 χρόνια, με ποσά άνω των 200.000 ευρώ. Και η λίστα αυτή περιλαμβάνει 85.000 ονόματα.

Φυσικά, δεν μπορεί όλους αυτούς να τους κατηγορήσει κανείς ότι βγάλανε στη ζούλα, χωρίς να έχουν δηλώσει τα λεφτά τους. Αλλά ξέρουμε ότι είναι περισσότερα τα λαμόγια από τους έντιμους.

Και τώρα έρχεται ο υπουργός Επικρατείας κ. Νικολούδης, σεβαστός πανεπιστημιακός δάσκαλος και απέραντα εκτιμούμενος από όλους μας, να πει ότι δεν μπορεί κανείς να βγάλει στη δημοσιότητα ούτε ένα από τα ονόματα αυτών, που βγάλανε χρήματα στο εξωτερικό.

Βεβαίως, δεν μπορεί να εξευτελίζει δημόσια κανείς κάποιους που βγάλανε χρήματα στο εξωτερικό, δηλωμένα στο πόθεν έσχες τους για να φορολογηθούν ανάλογα, γιατί έπρεπε να σπουδάσουν ένα παιδί τους, γιατί έπρεπε να πληρώσουν εξωτερικούς συνεργάτες τους κλπ.

Μιλάμε για τους απατεώνες της λίστας Νικολούδη, τους φοροκλέφτες, αυτούς που έβγαλαν όλα τους τα λεφτά στο εξωτερικό στη ζούλα, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τη χώρα στην κόλαση της κρίσης των τελευταίων ετών.

Αυτούς πρέπει άμεσα και αφού βεβαίως έχει διαπιστωθεί η κλεψιά τους, να τους μάθουμε και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, για να τους ξέρουμε. Όλα τα άλλα είναι μία λάθος αντιμετώπιση της πάντα ευαίσθητης δημοκρατίας μας σε αυτούς που δεν τη σέβονται.

Σχετικές ειδήσεις