FUN TIME

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κλείστηκε σε πλαστική σακούλα εν ώρα πτήσης!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κλείστηκε σε πλαστική σακούλα εν ώρα πτήσης!

Δείτε τη συγκλονιστική και παράξενη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο


Άνθρωπος κλεισμένος σε σακούλα πετάει με... αεροπλάνο. Οι επιβάτες γύρω του τραβούν φωτογραφίες γεμάτοι απορία.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε χθες η Daily Mail απεικονίζεται ένας ορθόδοξος Εβραίος να έχει καλυφθεί ολόκληρος με μία σακούλα την οποία έχει δέσει, ενώ βρίσκεται σε αεροπλάνο εν ώρα πτήσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας επέλεξε αυτόν τον τρόπο προκειμένου να "προστατευθεί" καθώς η θρησκεία του απαγορεύει την πτήση πάνω από νεκροταφεία.

Το συγκεκριμένο άτομο είναι Kohein. Πρόκειται για συντηρητικούς απόγονους αρχαίων ιερέων του Ισραήλ. Σύμφωνα με τον Ραβίνο Jeffrey W. Goldwasser, οι άνθρωποι αυτοί απαγορεύεται να έρχονται σε οποιαδήποτε επαφή με τους νεκρούς και πιστεύεται πως πετώντας πάνω από νεκροταφεία επιτυγχάνεται αυτή η "επικοινωνία" επειδή έρχονται σε επαφή, ή μάλλον "εισέρχονται" μέσα στην αύρα των νεκρών.

Ο νεαρός επέλεξε την σακούλα στην οποία έχει ανοίξει μικροσκοπικές τρύπες για να αναπνέει ως προφύλαξη στην αύρα αυτή.

Το αεροδρόμιο Ben Gurion του Ισραήλ απ' όπου και απογειώθηκε το αεροπλάνο, είναι "περικυκλωμένο" από πολλά μικρά νεκροταφεία.

Κι άλλοι Ορθόδοξοι Εβραίοι επέλεξαν αυτήν την λύση όταν ανέβηκαν σε αεροπλάνο με συνέπεια να δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις. Επίσης, σύμφωνα με τους υπευθύνους ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης η σακούλα δημιουργεί προβλήματα καθώς δεν είναι εύκολη η διαφυγή των άλλων επιβατών καθώς και η πρόσβαση στις μάσκες οξυγόνου.

Η φωτογραφία πάντως έχει ήδη 653.796 views και 2548 σχόλια στο reddit όπου και αναρτήθηκε για πρώτη φορά, μέσα σε 24 μόλις ώρες.