FUN TIME

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μια 5χρονη έγινε μητέρα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μια 5χρονη έγινε μητέρα!

Η μόλις πέντε χρονών Lina Medina η οποία ζούσε σε ένα χωριό στις Άνδεις, στην ηλικία μόλις των πέντε ετών άρχισε να αποκτά πολύ μεγάλη κοιλιά

Η συγκεκριμένη ιστορία η οποία ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο παράξενα γεγονότα στον κόσμο και ιατρικό μυστήριο συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του '40 στο Περού.

Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς της συνέβαινε. Έναν χρόνο πριν, είχε αρχίσει να βλέπει το στήθος της να μεγαλώνει ιδιαίτερα σαν να ήταν 16 χρονών ενώ λίγο αργότερα ο σχηματισμός του ολοκληρώθηκε σαν να ήταν πράγματι κανονική γυναίκα.

Όταν ο πατέρας της την πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να δει τι συμβαίνει στην κόρη του, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η μικρή ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αφού διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο γιατρός Geraldo Lozada έκανε καισαρική τομή στη μικρή για να την ξεγεννήσει και τότε ήρθε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγοράκι που πήρε το όνομα Geraldo από τον γιατρό.

Ο τελευταίος αναγκάστηκε να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία και απαγγέλθηκαν στον πατέρα της μικρής κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου και αιμομιξία. Φυσικά, φυλακίστηκε.

Η μικρή αν και πολύ μικρή ανέλαβε την ανατροφή του γιου της μαζί με τα στενά συγγενικά της πρόσωπα. Το αγοράκι πέθανε σε ηλικία σαράντα ετών από μία σπάνια ασθένεια στα κόκαλα ενώ η πιο νέα μαμά, όπως έχει καταγραφεί, στον κόσμο συνεχίζει να ζει στο Περού και είναι σήμερα 78 χρονών.

Όσο για το ιατρικό μυστήριο που γέννησε η όλη υπόθεση, οι επιστήμονες, σύμφωνα με το iatropedia κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μικρή έπασχε από ορμονική διαταραχή καθώς είχε αρχίσει να γίνεται γυναίκα από την ηλικία μόλις των 8 μηνών!