FUN TIME

O απόλυτος ελληνικός γρίφος! Μόνο ένας στους 100.000 μπορούν να τον λύσουν!

O απόλυτος ελληνικός γρίφος! Μόνο ένας στους 100.000 μπορούν να τον λύσουν!

Αυτός ο γρίφος ανήκει στην κατηγορία γρίφοι λογικής. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, όταν ο Neil Armstrong προσγειώθηκε στο φεγγάρι, το βρήκε να κατοικείται από μια ανθρωποειδή φυλή.

Ανακάλυψε ότι: α) όλοι είναι παντρεμένοι, β) οι σύζυγοι από 10 γυναίκες ήταν άπιστοι, γ) Κάθε γυναίκα γνώριζε ή όχι αν ο σύζυγος οποιασδήποτε άλλης γυναίκας ήταν άπιστος, αλλά δεν γνώριζε κατά πόσο ή όχι ο σύζυγός της ήταν άπιστος, δ) Δεν επιτρεπόταν η γυναίκα να πει σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ότι ο σύζυγός της ήταν άπιστος ή να την ενημερώσει με κάποιο τρόπο. Οι άντρες επίσης δεν το συζητούσαν αυτό, αλλά κατά τα άλλα τα κουτσομπολιά ήταν κουτσομπολιά..., ε) Εάν μια γυναίκα ανακάλυπτε πως σύζυγός της ήταν άπιστος έπρεπε να τον πετάξει έξω από το σπίτι στο δρόμο στις 10π.μ ακριβώς την επόμενη ημέρα, όπου και θα το έβλεπαν όλοι οι άλλοι στη φυλή.

Απο λάθος, ο Neil Armstrong ενημέρωσε το σύνολο της φυλής στις 11 το πρωί την ημέρα που προσγειώθηκε ότι τουλάχιστον ένας από τους συζύγους ήταν άπιστος. Τι συνέβη στη συνέχεια;

Μπορείτε να δίνετε τις πιθανές απαντήσεις στα σχόλια παρακάτω! Η σωστή απάντηση θα ανέβει σε επόμενο άρθρο μας!