FUN TIME

Βαρκελώνη: Το πρώτο παγωτό που αλλάζει… χρώμα! (video)

Βαρκελώνη: Το πρώτο παγωτό που αλλάζει… χρώμα! (video)

Το πρώτο παγωτό που αλλάζει χρώμα, καθώς λιώνει, δημιούργησε ένας πρώην Ισπανός φυσικός, ο οποίος βγάζει πλέον το ψωμί του ως σεφ!

Το παγωμένο γλύκισμα, στο οποίο ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν, ονομάζεται «Χαμαιλέων» για ευνόητους λόγους, ενώ η συνταγή του είναι μυστική.

Ο Manuel Linares μάλιστα, όταν αποκάλυψε την ιδέα του κατά τη διάρκεια μαθημάτων παρασκευής παγωτού στους συμμαθητές του - αφού τους ζητήθηκε να δημιουργήσουν νέες γεύσεις - χλευάστηκε, ωστόσο τελικά δικαιώθηκε.

«Ως φυσικός γνωρίζω κάποια μυστικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική και πραγματικά χάρηκα όταν κατάφερα να δημιουργήσω παγωτό που αλλάζει χρώμα», υποστηρίζει ο 37χρονος σεφ.

Το παγωτό που δημιούργησε, το οποίο έχει γεύση tutti frutti, περιλαμβάνει επίσης φράουλες, κακάο, αμύγδαλα, μπανάνες, φιστίκι, βανίλια και καραμέλα, ενώ είναι τόσο δημοφιλές που οι πελάτες κάνουν ουρά για να το γευτούν στην επιχείρηση που άνοιξε στο Calella de Mar, στην ισπανική επαρχία ανατολικά της Βαρκελώνης.

«Ήταν σημαντικό για μένα γιατί χρησιμοποίησα μόνο φυσικά συστατικά, γι 'αυτό και μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνταγή του», καταλήγει ο Linares, ελπίζοντας πλέον να βρει αγοραστές για την προώθησή του και στο εξωτερικό. Κάτι το οποίο μάλλον είναι θέμα χρόνου!

Διαβάστε ακόμα:

Μόντρεαλ: Γυναίκα τρώει νεκρό πουλί στο μετρό! (video)

Βρετανία: Εμφανίστηκε φάντασμα σε στοιχειωμένο θέατρο! (video+photos)

Ρουμανία: Νηπιαγωγοί χτυπούσαν και έδιναν κρασί σε παιδιά! (video+photos)

Ρωσίδα έτρεχε γυμνή στο αντίθετο ρεύμα! (video)

Γάζα: Τα αθώα θύματα από την παράνοια των βομβαρδισμών (video+photos)

Ιταλία: Εκτελεστές της Καμόρα σκότωσαν ηλικιωμένο «κατά λάθος»