FUN TIME

Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται

Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται

Όλοι είναι εκεί ό ένας για τον άλλον..

Η Σαμάνθα Αποστολοπούλου γράφει:

Ευτυχώς που υπάρχει και το whats app γιατί με τα thread messages που δημιούργησα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σχεδόν όλες στο ατελιέ της Celia D.
Εκτός της Δέσποινας Καμπούρη, της Ελένης Καρποντίνη, της Νεσχάν Μουλαζίν, της Νιόβης Τσόγια, της Άννας Πρέλεβιτς & της Ισμήνης Νταφοπούλου που κανονίσανε να πάνε άλλη μέρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όλες οι υπόλοιπες ήταν Κυρίες στο ραντεβού τους με μεγάλη έκπληξη της Josephine Berg, η οποία είχε μαζί της όχι έναν αλλά δύο συνοδούς. Τον άντρα της Marcus και τον γλύκα γιο τους τον Lionnel που κέρδισε όλα τα βλέμματα.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος τον αγώνα που δίνει από το 2006 η W.I.N Hellas κατά της ενδοοικογενειακής βίας και ειδικότερα κατά της βίας των γυναικών. Είναι πάνω από 5000 γυναίκες που έχουν παρακολουθήσει προγράμματα της W.I.N. Hellas και έχουν ζητήσει και πάρει την βοήθεια από τον Μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως μια γυναίκα για να φτάσει στο σημείο να παραδεχτεί πως αντιμετωπίζει προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας, πόσο μάλλον να ζητήσει βοήθεια, θα έχει κακοποιηθεί 36 με 38 φορές, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία. Δύο στις τρεις γυναίκες στην Ελλάδα έχουν υποστεί κακοποίηση. Είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό και πρέπει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του, τα αυτιά του, αλλά και το στόμα του λέγοντας ένα μεγάλο ΌΧΙ στην ΒΙΑ!!!

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τους τρόπους βοήθειας του οργανισμού, είτε με τα διάφορα προγράμματα είτε με την υποστήριξη από ειδικευμένους ψυχολόγους και δικηγόρους.

Δεν είναι εύκολο να διοργανώσεις μια βραδιά σαν και αυτήν που έχουμε ετοιμάσει και για αυτό ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίζουν πάντα.

Πάνω από όλα το Femall.gr που ευαισθητοποιήθηκε αμέσως μόλις τους εξηγήσαμε περί τίνος πρόκειται και δέχθηκε να είναι ο Μέγα χορηγός μας, καθώς το αντικείμενο τους είναι η γυναίκα. (μάλιστα έχει ετοιμάσει και για όλο τον κόσμο που θα κάνει κράτηση τραπεζιού, δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα)..

Το εστιατόριο Rakkan για την υπέροχη βραδιά που θα μας ετοιμάσει με δύο διαφορετικά μενού που περιλαμβάνουν 5 πιάτα έκαστος των 70 ευρώ, (μην ξεχνάτε πως είναι για φιλανθρωπικό σκοπό), και με είσοδο στον χώρο του μπαρ 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ΜΟΝΟ του οινοποιού TSANTALI που μας στηρίζει πάντα.

Τον Γιώργο Γαλακτερό με την εταιρεία Galakteros Event Production που έχει αναλάβει όλη την παραγωγή, ο οποίος με το που του ανέφερα λόγο για τον οποίο γίνεται το event προσφέρθηκε αμέσως αφιλοκερδώς να μας στηρίξει.

Τα κομμωτήρια Freestyle & τα προϊόντα μακιγιάζ της MAC που είναι υποστηρικτές μας αλλά και το MAD το HELLO & το QUEEN.GR που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μας και μας στηρίζουν με την βοήθεια τους.

Όταν πήρα τηλέφωνο την Σήλια Δραγούνη να της το προτείνω ήταν σε διακοπές και δεν ήταν καθόλου έτοιμη για κάτι τέτοιο, ωστόσο μόλις έμαθε το σκοπό του event, αμέσως είπε το ναι, τώρα δουλεύει νυχθημερόν για να βγει το τέλειο Charming αποτέλεσμα για την νέα της κολεξιόν.

Τηλεφώνησα στα κορίτσια, τα οποία αμέσως και δίχως δεύτερη κουβέντα δέχθηκαν, αν μερικές ντρέπονται να κάνουν πασαρέλα και δεν είναι άνετες, ξέρουν πως όλο αυτό γίνεται μόνο για καλό και έτσι μαζευτήκαμε την Δευτέρα το πρωί στις 12 στο ατελιέ της Celias D., για να κάνουν όλες fitting και φυσικά τις ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για αυτό.

Ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω στον κόσμο και για αυτό ζήτησα στην Ιωάννα Σεβοπούλου που έχει μια υπέροχη φωνή να μας τραγουδήσει και φυσικά αποδέχτηκε την πρόταση αφιλοκερδώς.

Πριν μερικά χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα (για εμένα είναι ο καλύτερος με τεράστια μουσική παιδεία) ο Dj Γιάννης Σαρτζετάκης που επίσης με στηρίζει πάντα και για το W.I.N. Hellas αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι και ο Γιάννης αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα είναι και αυτός εκεί για να σας ταξιδέψει πριν και μετά τα μουσικά ταξίδια της Ιωάννας.

Η βραδιά θα έχει διάφορες εκπλήξεις, ο σκοπός μας είναι ιερός.

Θα ήθελα λοιπόν, όσοι κατανοείτε ότι αυτό που κάνουμε είναι ιερό και θα βοηθήσει πολύ κόσμο, να είστε εκεί για εμάς και να μας υποστηρίξετε.

Πηγή: queen.gr