FUN TIME

Για τους «εραστές» της σοκολάτας και μόνο...

Για τους «εραστές» της σοκολάτας και μόνο...

Τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κάτι οι υψηλοί φόροι αεροδρομίων, κάτι οι ιοί που “ταξιδεύουν” με αεροπλάνα, συνηγορούν στο ότι θα πρέπει να έχει κανείς πλέον σημαντικό λόγο για να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Οπως για παράδειγμα, η προσμονή μιας λαχταριστή σοκολατένιας πρόκλησης.

Εκτός από οικογενειακούς, επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους, μπορεί κανείς να ταξιδέψει και για τη...σοκολάτα. Μάλιστα, ο ιστότοπος Huffingtonpost δημοσιεύει έναν ταξιδιωτικό οδηγό για τους λάτρεις της σοκολάτας, ο οποίος περιλαμβάνει τα καλύτερα μέρη σε όλον τον κόσμο όπου μπορεί να πάει κανείς για να γευτεί το γλυκό πειρασμό.

Πέρα από την Αυστρία και το Βέλγιο, δύο χώρες που φημίζονται για τις εξαιρετικές σοκολάτες τους, η Νέα Ζηλανδία διαθέτει ένα μοναδικό ρόφημα σοκολάτας, ενώ η Αργεντινή δημιουργεί ένα τρομερό μείγμα σοκολάτας με γάλα.

Ιδού το δρομολόγιο που οδηγεί στην ανακάλυψη του κόσμου της σοκολάτας:

Στους must προορισμούς για μία αξέχαστη εμπειρία γεύσης περιλαμβάνεται επίσης η Βρετανία, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ σοκολάτας (σπα με κακάο, γευσιγνωσία κι εκθέσεις). Στο Bournemouth βρίσκεται το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο σοκολάτας, όπου υπάρχει μέχρι και συντριβάνι σοκολάτας ενώ στο μπαρ σερβίρονται “chocktails”. Απαραίτητη κρίνεται και η επίσκεψη σε ένα από τα πιο εμβληματικά brands της χώρας, το εργοστάσιο Cadbury.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.