Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Πόσο κινδυνεύει η εθνική μας ακεραιότητα

Newsbomb

Ο Κ. Χαρδαβέλλας φωτίζει όλα τα ενδεχόμενα στα εθνικά μας θέματα

Σημείο «μηδέν» για τα εθνικά μας θέματα τρεις ημέρες πριν τις εκλογές. Γείτονες, σύμμαχοι και αντίπαλοι, περιμένουν το βράδυ της Κυριακής για να καθορίσουν τη στάση τους στις διεκδικήσεις τους πάνω στα εθνικά μας θέματα.

Η Τουρκία για χάραξη ΑΟΖ στο Αιγαίο και στη μειονότητα της Θράκης. Τα Σκόπια για την ονομασία «Μακεδονία» του κράτους τους και τη δήθεν ύπαρξη μειονότητας Σλαβομακεδόνων στη Βορειοδυτική Μακεδονία. Ισραήλ, ΗΠΑ και Ευρώπη για την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα προέρχεται από την παντοδύναμη αυτήν την εποχή οικονομικά, πολιτικά, διπλωματικά και στρατηγικά Τουρκία, η οποία:

-δεν δέχεται ούτε συζήτηση να κάνει η Ελλάδα για χάραξη ΑΟΖ, για έρευνες υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, βάζοντας ακόμα και θέμα υπαγωγής του Καστελορίζου στην τουρκική ΑΟΖ

-στηρίζει και προωθεί κάθε διεκδίκηση των αυτοαποκαλούμενων «Τούρκων της Θράκης» (με την ανοχή και τη σιωπή κυρίως των κομμάτων της Αριστεράς στην Ελλάδα) δημιουργώντας ουσιαστικά έναν επικίνδυνο τουρκικό θύλακα στην ευαίσθητη αυτή ελληνική περιοχή.

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στα εθνικά μας θέματα, εάν τη Δευτέρα έχουμε μια κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς ή της Αριστεράς;

Σε αυτό το ερώτημα αναζητά απόψε 9 το βράδυ στην τηλεόραση του newsbomb η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα που έχει καλεσμένους πολιτικούς και διπλωμάτες που ασχολούνται με τα εθνικά μας θέματα.

Παράλληλα, ο Χάρης Λαζαρόπουλος σε συνεχή επαφή, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, με τους τηλεθεατές της, θα μεταφέρει τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις στο στούντιο.

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής είναι οι:

Βασίλης Καπερνάρος, υποψήφιος Β' Αθήνας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Γεράσιμος Γεωργάτος, υποψήφιος Β' Πειραιά με την ΔΗΜ.ΑΡ. (υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής)

Ελευθέριος Καραγιάννης, πρέσβης επί τιμή

Μιχάλης Ρέλλος, Δικηγόρος-Διεθνολόγος

Τάσος Γκουριώτης, Δημοσιογράφος στο περιοδικό "Στρατηγική"

Χαράλαμπος Τσουτρέλης, καθηγητής μεταλλευτικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και πρώην πρόεδρος του ΙΓΜΕ.

Συνδέσεις Skype

Αντώνης Φώσκολος, καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων

Χριστόφορος Γιαλλουρίδης, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Χρύσανθος Τσουρούλης, Δημοσιογράφος-Διευθυντής ειδήσεων στο Sigma (Κύπρος)

Γιάννης Νταβρής, υποψήφιος Αχαίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες- Αντιπτέραρχος Ε.Α.