Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki: Το νέο Vitara έρχεται

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Η Ελληνική οικογένεια της Suzuki υποδέχεται το νέο Vitara. Οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από τα 15.560 ευρώ (με όφελος απόσυρσης) για τη δικίνητη έκδοση 1.6 GL με κινητήρα βενζίνης και φτάνουν τα €24.560 για την πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.6 GLX με κινητήρα πετρελαίου.

Μία νέα περίοδος ξεκινά για τη Suzuki καθώς ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος του προ-λανσαρίσματος, του νέου Vitara στην Ελλάδα μέχρι την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου στις εκθέσεις των εμπόρων στις 29 Μαρτίου 2015.

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται από το σύστημα τετρακίνησης «ΑLL GRIP», το οποίο ενεργοποιείται με περιστροφικό διακόπτη. Έχει λειτουργίες Auto, Snow-Mud, Sport (αλλάζει ανάλογα τη διαχείριση του κινητήρα, αλλά και τη μετάδοση της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες) και Lock (μετάδοση 50:50).

Το νέο Vitara εφοδιάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 VVT (120 ίππων) και τον ντίζελ 1.6 DDiS (120 ίππων). Αμφότεροι οι κινητήρες θα είναι διαθέσιμοι σε εκδόσεις 2WD και 4WD, ενώ υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6.


Η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., φρόντισε ώστε οι τιμές του νέου Vitara να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Έτσι, οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από τα €15.560 (με όφελος απόσυρσης) για τη δικίνητη έκδοση 1.6 GL με κινητήρα βενζίνης και φτάνουν τα €24.560 για την πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση 1.6 GLX με κινητήρα πετρελαίου.