Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Red Bull X-Fighters 2015

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Red Bull X-Fighters της Αθήνας ξεκίνησε με μειωμένες τιμές έως τις 31 Μαρτίου. Το Red Bull X-Fighters, το κορυφαίο Freestyle Motocross World Tour κάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου.

Οι προβολείς στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου (το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble) ανάβουν και η δράση ξεκινά: συγκλονιστικά τρικς που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας, κορυφαίοι αναβάτες από όλο τον κόσμο και ένα εντυπωσιασμένο πλήθος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! Όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στην κοιτίδα εξόρυξης των μαρμάρων με τα οποία χτίστηκαν πολιτιστικά αριστουργήματα της Αρχαίας Αθήνας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το αγωνιστικό υπερθέαμα, έχει ήδη ξεκινήσει εδώ, με τις τιμές να ξεκινούν από 12 ευρώ και να περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για θέσεις, για καθήμενους αλλά και όρθιους, για όσους θέλουν μια πανοραμική θέα ή αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη δράση. Βιαστείτε και μπορείτε να εξασφαλίσετε «Early Bird» εισιτήρια με έκπτωση 15% πραγματοποιώντας την αγορά σας έως και τις 31 Μαρτίου για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!