Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

7ο PICK Πάτρας: Ξεκινούν οι διαδικασίες

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Ό,τι αξίζει αντέχει στο χρόνο, γι’ αυτό και το 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ/P.I.C.K. είναι το γεγονός και για το 2015.

Οι διοργανωτές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ανακοίνωσαν τη διοργάνωση του έβδομου κατά σειρά Διεθνούς Σιρκουί Καρτ στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015. Επίσης έστειλαν ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι η Πάτρα όχι μόνο δεν λυγίζει υπό το βάρος των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων, αλλά αποδεικνύει ότι με πείσμα και θέληση θα συνεχίσει να υποστηρίζει αναπτυξιακές προσπάθειες.

Η πόλη ήδη «μετρά» αντίστροφα για να υποδεχτεί την κορυφαία αυτή, διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που φέτος αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα λόγω της δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα, όπου κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία αποτελεί «όαση» ελπίδας και ανάτασης.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία, όπως έγινε πέρυσι με την Κατερίνα Στικούδη, ενώ παράλληλα θα «τρέξουν» κι άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως επιδείξεις ακροβατικών, διαδραστικά παιχνίδια, παρουσίαση αυτοκινήτων αντίκες κι εφέτος για πρώτη φορά προγραμματίζεται και έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη «ΗΔΥΦΩΣ». Στο αγωνιστικό κομμάτι οι διοργανωτές βρίσκονται σε επαφή με κορυφαίους ξένους οδηγούς που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν, ενώ όσον αφορά στη διαδικασία των συμμετοχών που θα ανοίξουν σύντομα, θα είναι αντίστοιχη της περσινής.