Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Οι χάκερς «νίκησαν» - Αποσύρεται η ταινία «The Interview»

Newsbomb

Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Sony Pictures ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/12) ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη για την ημέρα των Χριστουγέννων προβολή της ταινίας «The Interview», μετά από τις απειλές από χάκερς και την απόφαση πολλών κινηματογραφικών αιθουσών να μην προβληθεί η ταινία.

«Υπό το φως αυτής της απόφασης από την πλειοψηφία των αιθουσών να μην προβληθεί η ταινία "The Interview," έχουμε αποφασίσει να μην προχωρήσουμε με την προγραμματισμένη για τις 25 Δεκεμβρίου προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες» αναφέρει ανακοίνωση της Sony Pictures.

Το μεγάλο αμερικανικό κινηματογραφικό στούντιο εκφράζει επίσης τη «βαθιά θλίψη του για αυτή την ξεδιάντροπη προσπάθεια να κατασταλεί η διανομή της ταινίας, καθώς και στη διαδικασία να γίνει ζημιά στην εταιρεία».

Η ταινία είναι μια παρωδία φανταστικού σεναρίου όπου η αμερικανική CIA προσλαμβάνει δυο δημοσιογράφους οι οποίοι με το πρόσχημα της συνέντευξης μεταβαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.