Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Διέρρευσε η σκηνή της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν (video)

Newsbomb

Παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί μετά την απόφαση τη Sony Pictures να ακυρώσει την προβολή της ταινίας «The Interview»εξαιτίας των απειλών χάκερς από τη Βόρεια Κορέα.

Στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο, η αμερικανική CIA προσλαμβάνει δυο δημοσιογράφους οι οποίοι με το πρόσχημα της συνέντευξης μεταβαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Έπειτα από τις κυβερνοεπιθέσεις και τις απειλές των «Guardians of Peace» (Μαχητές της Ειρήνης), οι κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ ακύρωσαν τις προβολές, με αποτέλεσμα η Sony να οδηγηθεί στην απόφαση της αναβολής της προβολής της ταινίας.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις ενώ ο περίφημος Βραζιλιάνος συγγραφέας Πάολο Κοέλιο προσέφερε 100.000 δολάρια για να αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας ώστε να τη παρουσιάσει δωρεάν στο blog του.

Πάντως, σήμερα (19/12/2014), κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα το οποίο παρουσιάζει τη σκηνή της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος τελικά σκοτώνεται όταν πύραυλος χτυπά το ελικόπτερο που τον μεταφέρει.

Η σκηνή είναι σε αργή κίνηση, με ηχητική υπόκρουση την μπαλάντα «Firework» της Kέιτι Πέρι.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr