Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τον έσωσε το… δέντρο!

Newsbomb

Τύχη, όχι βουνό, αλλά… δέντρο είχε ένας Ρώσος φοιτητής, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης!

Και αυτό γιατί ο νεαρός άνδρας, μπορεί να προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από μπαλκόνι ενός ψηλού κτιρίου στο Τσελιαμπίνσκ (νότια της χώρας), ωστόσο προσγειώθηκε σε ένα δέντρο, γλιτώνοντας με ελαφρές αμυχές…

Οι διασώστες μάλιστα, έπειτα από καταγγελίες περαστικών, βρήκαν τον Ρώσο να κρέμεται από τα κλαδιά, εκλιπαρώντας τους να τον κατεβάσουν.

«Όταν φτάσαμε τον βρήκαμε κρεμασμένο στο δέντρο Δεν μπορούσε να κατέβει μόνος του. Τον ρώτησα αν ήταν καλά και στη συνέχεια τον απεγκλωβίσαμε», ανέφερε ένας από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, συμπληρώνοντας: «Ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο ήταν πολύ θυμωμένος. Μας είπε ότι πονούσε λίγο στον αστράγαλο, αλλά δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και έφυγε αφού μας ευχαρίστησε».

Από την πλευρά του, ο 25χρονος Igor Woronoff, φίλος του... υποψήφιου αυτόχειρα, τόνισε: «Ήταν πολύ αναστατωμένος από το χωρισμό του και ήθελε να αυτοκτονήσει. Πλέον παρακολουθείται από ειδικού συμβούλους και λαμβάνει θεραπευτική αγωγή. Είμαι απλά χαρούμενος που το δέντρο βρέθηκε στο δρόμο του»…

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter@newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στοfacebook.com/newsbombgr