Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με πατάτες και μαγιονέζα στον Βέλγο πρωθυπουργό!

Newsbomb

Σε απόσταση… βολής βομβαρδίζοντάς τον με… τηγανιτές πατάτες και μαγιονέζα, κατάφεραν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, δύο ακτιβίστριες, διαμαρτυρόμενες για τη λιτότητα!

Οι φωτογραφίες μάλιστα από ένα συνέδριο επιχειρηματιών στην πόλη Ναμούρ, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζουν τον 39χρονο Μισέλ ατάραχο και… χαμογελαστό τη στιγμή που… γεύεται τη μαγιονέζα, χωρίς να την έχει παραγγείλει!

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου πρωθυπουργού ανέφερε πάντως ότι δεν πρόκειται να κατατεθεί μήνυση εναντίον των δύο γυναικών, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτήθηκε για το πώς κατάφεραν οι ακτιβίστριες να παραβιάσουν τα μέτρα ασφαλείας σε μια χώρα που αποτελεί σημαντικό κέντρο στρατολόγησης για τους τζιχαντιστές που μάχονται στη Συρία.

belgiomagioneza1 copy

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με βελγικούς ιστότοπους, οι δύο γυναίκες είναι μέλη της οργάνωσης «Λίλιθ» - που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή με την ονομασία Femen - και διαμαρτύρονταν για τις περικοπές.

Ο Μισέλ διέκοψε την ομιλία που εκφωνούσε εκείνη την ώρα, άλλαξε κοστούμι και συνέχισε, αφού πρώτα η αστυνομία απομάκρυνε τις δύο ακτιβίστριες από το χώρο. Όπως εξήγησε, δε, ο εκπρόσωπός του, ο Βέλγος πρωθυπουργός όταν ταξιδεύει έχει πάντα μαζί του «καθαρό πουκάμισο και γραβάτα». Για ανάλογες περιπτώσεις, θα συμπληρώσουμε εμείς!