Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Πυροβόλησε τραγουδιστή στη σκηνή για μια αφιέρωση! (video)

Newsbomb

Την οργισμένη και υπερβολική αντίδραση ενός ζηλιάρη θεατή, προκάλεσε η αφιέρωση ενός Μεξικανού τραγουδιστή σε μια γυναίκα, κατά τη διάρκεια συναυλίας του!

Ο 22χρονος Alfredo Olivas δέχθηκε για αυτό του το… ατόπημα δύο σφαίρες, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στη σκηνή, κρατώντας ακόμα το ακορντεόν του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν ευτυχώς να τον κρατήσουν στη ζωή και πλέον αναρρώνει σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά Μέσα, ο Alfredo φέρεται να φλέρταρε μία γυναίκα η οποία καθόταν στις πρώτες σειρές, ενώ αφού της αφιέρωσε ένα τραγούδι, ο συνοδός της σηκώθηκε εκνευρισμένος από την καρέκλα, για να επιστρέψει μετά από λίγο κρατώντας ένα όπλο.

Ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε επτά φορές τον «Alfredito», αλλά και ένας φίλος του, συνελήφθησαν λίγο αργότερα από τις Αρχές, την ίδια ώρα που το video της πρωτοφανούς επίθεσης στην πόλη Hildago del Parra της Τσιουάουα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις ακόμη τραυματίες, με έναν από αυτούς να δίνει μάχη για τη ζωή.