Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Διάσημος παραγωγός σκοτώνει και εγκαταλείπει πεζό με το αυτοκίνητό του

Newsbomb

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα video ντοκουμέντο, στο οποίο διάσημος Αμερικανός δισκογραφικός παραγωγός «συλλαμβάνεται» να χτυπά με το αυτοκίνητό του και να εγκαταλείπει δύο άτομα, το ένα από τα οποία μάλιστα νεκρό!

Ο Suge Knight, ιδρυτής και CEO της «Black Kapital Records», αλλά και πρώην συνιδρυτής και CEO της Death Row Records που έχουν «στεγάσει» μεγάλα ονόματα της ραπ μουσικής όπως οι Dr. Dre, Tupac, Shakur, Dr. Dre, Snoop Dogg, Outlawz και Tha Dogg Pound αντιμετωπίζει έτσι πλέον κατηγορίες για δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας, αφού παραδόθηκε στις Αρχές τον περασμένο μήνα, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά αθώος.

Το σοκαριστικό video πάντως δεν φαίνεται να είναι και ο καλύτερός μάρτυρας… υπεράσπισής του, καθώς σε αυτό, ο 49χρονος παραγωγός φαίνεται αρχικά να σταματά με το φορτηγάκι του στο πάρκινγκ ενός μπεργκεράδικου (όπου γίνονται γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ «Straight Outta Compton»), προκειμένου να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους.

Μετά από λίγο ωστόσο, αφού κάνει όπισθεν χτυπώντας έναν από αυτούς με τον καθρέφτη και με το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου του, επιταχύνει περνώντας πάνω από τον 55χρονο Straight Outta Compton, τον οποίο και παράτησε νεκρό στη μέση του δρόμου!

Αξίζει πάντως, τέλος, να σημειωθεί πως στο video, λίγο αργότερα, κάνει την εμφάνισή του και ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος φαίνεται να παίρνει κάτι από τη ζώνη του τραυματισμένου Cle «Bone» Sloan, σεκιούριτι του κινηματογραφικού συνεργείου. Σύμφωνα, δε, με την ιστοσελίδα TMZ μάλλον είναι όπλο

Ο Knight υποστηρίζει πως δεν ήθελε να σκοτώσει τους δύο άντρες, αλλά να διαφύγει γρήγορα από το σημείο, καθώς ήταν οπλισμένοι και φοβήθηκε για τη ζωή του.