Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κάιρο: Γάτα ζούσε επί 5 χρόνια μέσα στον τοίχο σταθμού του μετρό (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Aπίστευτο; Κι όμως! Όπως αποκάλυψε η Cairo Post μια γάτα ζούσε κλεισμένη πίσω από έναν τοίχο στο μετρό στο Κάιρο. Για πέντε ολόκληρα χρόνια! Η γάτα επέζησε μόνο και μόνο επειδή ένας ηλικιωμένος άνδρας την τάιζε καθημερινά χρησιμοποιώντας μια τρύπα που υπήρχε στον τοίχο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όπως συνηθίζεται πλέον μέσω των social media. Κάποιος είδε την ουρά της γάτας να κρέμεται από το κενό που υπήρχε στα πλακάκια και πόσταρε τη φωτογραφία κάνοντας έκκληση για τη διάσωσή της.

Όπως έγινε γνωστό η γάτα όταν ήταν ακόμη μικρή τρύπωσε στο κενό που έχει ο τοίχος για να κρυφτεί και πολύ απλά δεν ξαναβγήκε ποτέ. Όμως είχε έναν φύλακα άγγελο, τον Uncle Abdo τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος γυαλικών έξω από το σταθμό, ο οποίος καθημερινά την τάιζε.

Ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε μετά την κινητοποίηση στα social media, ο τοίχος γκρεμίστηκε και η γάτα φυσικά το έσκασε προτού προλάβει κανείς να την πιάσει. Όπως αποκαλύφθηκε το κενό πίσω από τον τοίχο όπου η γάτα ζούσε επί 5 χρόνια ήταν 15 εκατοστά επί 4 μέτρα.
Στο video που τράβηξε κάποιος φιλόζωος η γάτα ψαρεύει το φαγητό χρησιμοποιώντας ένα μικρό κενό του τοίχου.