Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Airbus A320: Αυτή είναι η ταινία που μιμήθηκε ο συγκυβερνήτης; (video)

Newsbomb

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προέβη η γαλλική Liberation για την κίνηση του πιλότου Αντρέας Λούμπιτς να οδηγήσει το αεροπλάνο στο έδαφος και να σκορπίσει το θάνατο.

Η ταινία «Wild Tales» («Les Nouveaux sauvages») παραγωγής του Πέδρο Αλμοδόβαρ και σε σκηνοθεσία του Αργεντίνου Νταμιάν Σιφρόν, ίσως να έδωσε το κίνητρο στον συγκυβερνήτη της Germanwings να ρίξει το Airbus στην πλαγιά των γαλλικών Αλπεων, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Liberation

Η ταινία του Αργεντινού σκηνοθέτη Damián Szifron θυμίζει έντονα την τραγωδία της Germanwings.

Η ταινία ξεκινάει στο κέντρο ενός πιλοτηρίου αεροπλάνου της γραμμής, εκεί ένας επιβάτης φλέρταρε μια κοπέλα, και όσο μιλούσαν διαπίστωσαν ότι είχαν έναν κοινό γνωστό, ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα. Οι άλλοι επιβάτες παρακολουθούν τη συζήτηση και διαπιστώνουν ότι όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους είχαν γνωρίσει έναν τέτοιο τύπο και ότι τον είχαν επικρίνει στο παρελθόν.

Μια αεροσυνοδός καταλαβαίνει ότι μιλάνε για τον επικεφαλή της καμπίνας, ο οποίος βρίσκεται κλεισμένος στο πιλοτήριο, και συνειδητοποιούν ότι όλοι έχουν βρεθεί στο ίδιο αεροπλάνο βάσει του σχεδίου συνωμοσίας του εν λόγω επικεφαλή.

Ο συγκυβερνήτης κλειδώνει τον κυβερνήτη έξω από το πιλοτήριο και ρίχνει το αεροπλάνο στον κήπο μιας βίλας του Μπουένος Άιρες, με αποτέλεσμα να βρουν όλοι τραγικό θάνατο.

Η ομοιότητα της ταινίας με τη μοιραία πτήση της Germanwings, στην οποία ο συγκυβερνήτης Αντρέας Λούμπιτς κλείδωσε τον πιλότο έξω από το πιλοτήριο και οδήγησε το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις συγκλονίζει!