Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Χονγκ Κονγκ: Φοιτητής γιόρτασε τα γενέθλιά του με σεξ στο… δρόμο! (video)

Newsbomb

Της φυλακής τα σίδερα φαίνεται πως δεν είναι μόνο για τους λεβέντες, αλλά και για τους ασυγκράτητους… εραστές που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με σεξ δημοσίως!

Ο 19χρονος Ning Dang από τη Μογγολία, μετά από ένα ξέφρενο πάρτι σε μπαρ, κοντά στους ξενώνες του Πανεπιστημίου της πόλης Ho Man Tin στο Χονγκ Κονγκ, κατά το οποίο… αντικατέστησε το αίμα του με αλκοόλ, κατευθυνόταν σπίτι του με τα πόδια, συνοδευόμενος από μία νεαρή γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Κάπου εκεί ωστόσο αδιαφόρησαν, όχι μόνο για την... άνεση του κρεβατιού, αλλά και για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, σβήνοντας τις ορμές τους στο πεζοδρόμιο για 45 ολόκληρα λεπτά.

«Ήταν πολύ μεθυσμένοι, ενώ όταν έφθασαν οι αστυνομικοί - μετά από καταγγελία - φορούσαν και οι δύο όλα τα ρούχα τους. Η γυναίκα πάντως είχε φορέσει λάθος το παντελόνι της», ανέφερε εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών, συμπληρώνοντας: «Φαινόταν να το διασκεδάζουν όλο αυτό, ωστόσο από τη στιγμή που οι αξιωματικοί δεν εντόπισαν κάτι παράπονο, τούς άφησαν να φύγουν».

Παρόλα αυτά, το βίντεο-ντοκουμέντο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας έγινε viral στο διαδίκτυο και σύντομα μετατράπηκε σε αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο, με την αστυνομία να προχωρά τελικά στη σύλληψη του Ning, προσπαθώντας πλέον να ταυτοποιήσει και την παρτενέρ του.

«Μα είπε (σ.σ. ο Ning) ότι δεν ξέρει το όνομα του κοριτσιού. Γνωρίζουμε μόνο ότι είναι φοιτήτρια 20 περίπου ετών που μάλλον έχει επιστρέψει στο Πεκίνο», σημείωσε ο αστυνομικός, ο οποίος έχει αναλάβει να διαλευκάνει την «καυτή» υπόθεση…