Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κάμερα κατέγραψε 22χρονη να δηλητηριάζει τις συμφοιτήτριές της (video)

Newsbomb

Δεν πίστευαν στα μάτια τους φοιτήτριες σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα, όταν αντιλήφθηκαν ότι συμφοιτήτριά τους, τις δηλητηρίαζε κρυφά.

Η 22χρονη φοιτήτρια Hayley King συνελήφθη από την αστυνομία όταν κρυφή κάμερα την έπιασε να φτύνει και να ψεκάζει με σπρέι για τα τζάμια τα φαγητά των συμφοιτητριών της.

Οι κοπέλες δεν είχαν καλή σχέση με την κοπέλα και φοβήθηκαν ότι κάτι μπορεί να σχεδίαζε, αφού είχε αλλόκοτη συμπεριφορά. Όπως ανέφεραν οι φοιτήτριες στην αστυνομία, τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα για να δουν όταν ήταν μόνη της στο δωμάτιο.

Αυτό που ανακάλυψαν όμως δεν θα μπορούσαν ποτέ να το φανταστούν. Η συγκάτοικος... τις δηλητηρίαζε σιγά σιγά, ψεκάζοντας και ρίχνοντας καθαριστικό σπρέι για τα τζάμια μέσα στα φαγητά που έβρισκε στο ψυγείο.

Μετά τη σύλληψή της η Hailey King παραδέχτηκε την πράξη της αλλά στη συνέχεια τόνισε ότι οι δυο συμφοιτήτριές της ήθελαν να την διώξουν από το δωμάτιο αλλά εκείνη αρνιόταν.

Η πράξη της φοιτήτριας αποτελεί κακούργημα και αν καταδικαστεί μπορεί να φυλακιστεί έως 20 χρόνια. Παρ' όλα αυτά, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 5.000 δολαρίων αλλά τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεσή της.