ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός σε πτήση για το Ηράκλειο: Αστυνομικοί βγάζουν «σηκωτό» μεθυσμένο επιβάτη (Video)

Πανικός σε πτήση για το Ηράκλειο: Αστυνομικοί βγάζουν «σηκωτό» μεθυσμένο επιβάτη (Video)

Ομάδα εφήβων κατάφερε να προκαλέσει πανικό σε πτήση που μετέφερε τουρίστες από το Μάντσεστερ της Αγγλίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Χειροκρότημα ανακούφισης ακούστηκε μέσα στο αεροσκάφος που μετέφερε Βρετανούς τουρίστες στο Ηράκλειο, όταν αστυνομικοί έβγαλαν με το ζόρι μεθυσμένο επιβάτη από την ομάδα των εφήβων που είχαν προκαλέσει πανικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, βασιζόμενο σε μαρτυρίες επιβατών, μια ομάδα νεαρών «οι οποίοι φαίνονταν να πηγαίνουν τις πρώτες τους διακοπές χωρίς τους γονείς τους», είχαν καταφέρει να βάλουν κρυφά αλκοόλ στο αεροπλάνο, κρύβοντάς το σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Οι μεθυσμένοι νεαροί πολύ σύντομα άρχισαν να φωνάζουν, να τσακώνονται και να απειλούν ότι θα ξεκινήσουν μεγάλο καυγά μέσα στο αεροπλάνο.

Ένας από αυτούς μάλιστα φέρεται να άναψε τσιγάρο μέσα στις τουαλέτες του αεροπλάνου.

Μην ρισκάροντας την ασφάλεια των επιβατών του, ο πιλότος αποφάσισε να κάνει μια παράκαμψη και να προσγειώσει το αεροπλάνο στη Σόφια, προκειμένου να επέμβει η αστυνομία και να συλλάβει τους ταραξίες.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες της πτήσης, ακούγονται πολλοί από αυτούς να χειροκροτούν και να επευφημούν την ώρα που Βούλγαροι αστυνομικοί παίρνουν σηκωτό έναν από τους ταραξίες, στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

«Η αλήθεια είναι ότι ανακουφιστήκαμε μόλις απομακρύνθηκαν οι ταραξίες», δηλώνει στην εφημερίδα, ένας από τους επιβάτες.

ptisi2

Υπήρχε κι ένα ζευγάρι με νεογέννητο μωρό, το οποίο το λυπήθηκα μέσα σε αυτό τον πανικό που επικράτησε», συμπληρώνει.

Το όλο σκηνικό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πτήση να φτάσει στο Ηράκλειο τουλάχιστον δύο ώρες, γεγονός που εκνεύρισε τους επιβάτες.

Σχετικές ειδήσεις