Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γεωργία: Τίγρη που ξέφυγε από ζωολογικό κήπο σκότωσε άνθρωπο (video)

Newsbomb

Μια τίγρη που απέδρασε από ζωολογικό κήπο της πρωτεύουσας της Γεωργίας, Τιφλίδας, εν μέσω πλημμυρών το Σαββατοκύριακο, σκότωσε άνθρωπο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Γεωργιανός αξιωματούχος.

Αρκετά επικίνδυνα ζώα κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, δύο ημέρες αφότου οι πλημμύρες κατέστρεψαν τον ζωολογικό κήπο της πόλης, με αποτέλεσμα να διαφύγουν από τα κλουβιά τους.

Μολονότι τα περισσότερα ζώα σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν, οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να καλούν αμέσως την αστυνομία αν δουν αρκούδες, τίγρεις, λιοντάρια ή λεοπαρδάλεις στον δρόμο. "Είναι πολύ δύσκολο να πούμε πόσα ζώα κυκλοφορούν έξω ελεύθερα", εξήγησε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου της Τιφλίδας, Ζουράμπ Γκουριελίτζε.

Την Κυριακή, ένας ιπποπόταμος ήταν μεταξύ των πολλών ζώων που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν οι αρχές. Σχεδόν 300 ζώα πνίγηκαν από τα νερά της πλημμύρας ενώ άλλα, μεταξύ των οποίων και έξι λύκοι, σκοτώθηκαν από αστυνομικούς.

Δύο αρκουδάκια βρέθηκαν ζωντανά σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων από τον ζωολογικό κήπο και έχουν ήδη επιστρέψει στα κλουβιά τους.