Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Έκοψε τη μύτη φίλου του στα δύο με… σπαθί!

Newsbomb

Ιδιαίτερη αίσθηση και ανατριχίλα έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας πόσο στραβά μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα, αν το αλκοόλ έχει αντικαταστήσει στις φλέβες το αίμα και στοιχήματα που δεν θα έβαζε ποτέ ένας νηφάλιος, επιστρατεύονται προκειμένου να «ανάψουν τα αίματα».

Μόνο που όταν ο άλλος κρατά κοφτερό σπαθί και φλερτάρει με τη… μύτη σου, τότε αυτό γίνεται… κυριολεξία!

Στο πλαίσιο λοιπόν ενός στοιχήματος κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε αγνώστων λοιπών στοιχείων αμερικανικό (πού άλλου;) σπίτι, ένας ανόητος, αλλά θαρραλέος νέος αποφασίζει να βάλει στο στόμα του ένα λουκάνικο!

Μέχρι εδώ - αν και όχι όλα καλά, αν το σκεφτείς καλύτερα – σίγουρα αναίμακτα, ώσπου δέχεται να του το κόψει στα δύο ένας φίλος του με σπαθί!

Με μια νοσηρή αίσθηση του αναπόφευκτου, η κοφτερή λάμα του επίδοξου σαμουράι περνά μέσα από το μεζέ, παίρνοντας ωστόσο ως… συνοδευτικό και μια μύτη!

Οι επευφημίες σύντομα μετατράπηκαν σε ουρλιαχτά τρόμου…

Και μπορεί να μην έγινε γνωστό τι ακολούθησε, ωστόσο σίγουρα μέσα στην ιστορία θα προστέθηκε και κάποιο νοσοκομείο, όπως και κάποια δυσάρεστη συζήτηση με έναν πλαστικό χειρουργό.