Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η δακρύβρεχτη ομολογία της 30χρονης δασκάλας που έκανε σεξ με τρεις μαθητές της (video)

Newsbomb

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μια 30χρονη δασκάλα σε σχολείο της Φλόριντα, απολογείται ενώπιον του δικαστηρίου για σεξουαλική αποπλάνηση τριών ανήλικων μαθητών της.

Η Jennifer Fichter παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε, δεκάδες φορές, ερωτικά, με τρεις 17χρονους μαθητές της, ο ένας εκ των οποίων, μάλιστα, την άφησε έγκυο, ζητώντας συγγνώμη, αλλά και την επιείκεια των δικαστών.

Παρόλα αυτά, ένας από αυτούς την χαρακτήρισε «αρπακτικό», βαραίνοντάς την με 37 κατηγορίες σχετικές με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου!

Ακούστε το ηχητικό:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το έχω μετανιώσει και να ζητήσω συγγνώμη από τις οικογένειες των παιδιών», δήλωσε η 30χρονη δασκάλα Αγγλικών, συμπληρώνοντας: «Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω ό,τι έκανα και ξέρω ότι τα λόγια μου δεν είναι αρκετά».

Η Jennifer άρχισε να δουλεύει ως δασκάλα στο σχολείο της Φλόριντα τον Αύγουστο του 2011, αφού είχε κατηγορηθεί για ανάρμοστη σχέση με μαθητή της από το παλιό εκπαιδευτικό της ίδρυμα. Δεν πέρασε ένας μήνας, μάλιστα, και κατηγορήθηκε ξανά για σεξουαλική σχέση με έναν νέο της μαθητή…

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, συνήθιζε επίσης να πηγαίνει σε πάρτι μαθητών, όπου διάλεγε τα «θύματά» της πριν τα οδηγήσει στο σπίτι της για τα περαιτέρω…

«Πονάει. Είδα την αθωότητα του γιου μου να χάνετε μπροστά στα μάτια μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι΄ αυτό», υποστήριξε μια μητέρα.

Οι εισαγγελείς αποφάσισαν, τελικά, πως το γεγονός ότι οι ανήλικοι μαθητές ήταν πρόθυμοι να κάνουν μαζί της σεξ, δεν τους καθιστά λιγότερο... θύματα, καταδικάζοντας την ασυγκράτητη δασκάλα σε κάθειρξη 22 ετών.