Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστική επίθεση σε μοντέλο: Την ξεγύμνωσαν και τη μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με μπουκάλια! (video)

Newsbomb

Ιδιαίτερη αίσθηση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει μια πρωτοφανούς μένους αναίτια επίθεση που δέχθηκε ένα μοντέλο από το Εκουαδόρ.

Η Joselyne Silva νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε άγρια από πέντε γυναίκες, μέλη συμμορίας, αλλά δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της το σώμα (ακόμα και στο πρόσωπο) με σπασμένα μπουκάλια, αφού πρώτα την άφησαν ημίγυμνη!

epithesi modelo1

Την αίσθηση μάλιστα του φρικιαστικού επιτείνει το γεγονός ότι ο άνδρας της υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει τη θηριωδία, από άνδρες, επίσης μέλη της συμμορίας, οι οποίοι τον κρατούσαν ανήμπορο να αντιδράσει, στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Kevin και η Joselyne Silva μόλις είχαν βγει από ένα κλαμπ, όπου γιόρταζαν τα γενέθλια φίλου τους και έψαχναν για ταξί…

«Είχε μια πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, ωστόσο πλέον οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το πρόσωπό της. Να το κάνουν να θυμίζει κάτι τουλάχιστον απ΄ αυτήν», δήλωσε συντετριμμένη η αδελφή του θύματος.

epithesi modelo2

Η αστυνομία πλέον ερευνά την υπόθεση, ωστόσο τα αίτια της επίθεσης παραμένουν μυστήριο. Προχώρησε πάντως σε αρκετές συλλήψεις, με τους κατηγορουμένους να αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών, παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του ζευγαριού ζήτησε να απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Αξίζει, πάντως, τέλος να σημειωθεί ότι στο κλαμπ μπήκε λουκέτο, καθώς διαπιστώθηκε πως το προσωπικό του δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει την επίθεση…