Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές εικόνες: Τσακώθηκαν και άφησε τα πίτμπουλ της να τον κατασπαράξουν (video)

Newsbomb

Μάχη ακόμα και για την ίδια του τη ζωή έδωσε ένας Αμερικανός, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, μετά από επίθεση δύο πίτμπουλ σε γειτονιά της Νέας Υόρκης.

Το ιδιαίτερα μάλιστα σκληρό βίντεο της φρικιαστικής επίθεσης, που απαθανάτισε αυτόπτης μάρτυρας, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ανατριχίλα, αλλά και θύελλα αντιδράσεων για την ιδιοκτήτρια των δύο άγριων σκυλιών, η οποία άφησε ανεξέλεγκτα τα κατοικίδιά της.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι περαστικοί προσπαθούν να σώσουν τον ανήμπορο να αντιδράσει άνδρα, από τα δόντια των μαινόμενων πίτμπουλ με ό,τι μέσα διαθέτουν, ενώ μία γυναίκα καλεί τρομοκρατημένη τις Αρχές, εκλιπαρώντας να φθάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Και μπορεί μετά από λίγο τα σκυλιά να αφήνουν το θύμα τους, ωστόσο αρχίζουν και επιτίθενται αδιακρίτως εναντίον άλλων περαστικών που έσπευσαν να βοηθήσουν, ακόμα και με μάνικα.

Η αστυνομία πλέον της Νέας Υόρκης ερευνά το περιστατικό, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 55χρονη Cynthia Oliver από το Μπρονξ φέρεται να άφησε ελεύθερα τα δύο σκυλιά της για να επιτεθούν στον 62χρονο άνδρα, μετά από καυγά που είχε μαζί του έξω από το σπίτι της.

Το θύμα μάλιστα έχει χάσει μέρος του αυτιού του, ενώ φέρει πολλές βαθιές πληγές στο στήθος και τα χέρια. Στο νοσοκομείο, δε, με τραύματα στο χέρι, μεταφέρθηκε και ένας άλλος άνδρας που έτρεξε να βοηθήσει.