Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μωρό γεννήθηκε με δύο «σωληνάκια» αντί για μύτη (video)

Newsbomb

Με μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ανωμαλία ήρθε στον κόσμο ένα μωράκι στο Περού.

Ο Angelito (αγγελούδι) γνώρισε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής του το άδικο «πρόσωπο» της ζωής καθώς γεννήθηκε με σύνδρομο Patau, το οποίο εμφανίζεται μία φορά σε κάθε 15.000 γεννήσεις.

Παρόλα αυτά, η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο αφού τόσο η καρδούλα του, όσο και το αναπνευστικό του σύστημα λειτουργούν κανονικά, ενώ τρέφεται χωρίς επιπλοκές.

mwraki duo mites

Τόσο η 20χρονη, πάντως, μητέρα του Lorena Rodriguez Zavaleta, όσο και ο πατέρας του μικρούλη δεν έχουν φύγει λεπτό από δίπλα του, περιμένοντας καρτερικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Nino (περίπου 300 μίλια μακριά στην πρωτεύουσα Λίμα), η οποία θα του χαρίσει μια καινούρια και πλήρως λειτουργική μυτούλα.

«Δεν δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ωστόσο θα χρειαστεί πλαστική για να απαλλαγεί από τη γενετική δυσμορφία του», ανέφερε ο διευθυντής της κλινικής Carlos Arrestegui Ramos, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί ότι δεν θα επηρεαστεί η υγιής ανάπτυξη του Angelito.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος της Nuevo Chimbote, όπου ζει η οικογένεια του βρέφους, ανακοίνωσε ότι το κράτος θα καλύψει όλα τα έξοδα της νοσηλείας του, καθώς όλη η χώρα συγκινήθηκε από την ιστορία του…