Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Εντυπωσιακή Βραζιλιάνα ζήτησε να της βάλουν αντηλιακό. Όταν γύρισε τούς σόκαρε! (video)

Newsbomb

Αντιμέτωπος με πολλά περισσότερα από όσα (ίσως) αναζητούσε ήρθε ένας άνδρας σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο οποίος νόμιζε ότι έπιασε την… καλή όταν μία εντυπωσιακή γυναίκα τού ζήτησε να της βάλει αντηλιακό στην πλάτη.

Γιατί μπορεί αρχικά να ένιωσε για λίγο πρωταγωνιστής σε σενάριο βγαλμένο από εκπαιδευτική ταινία με την οποία «ανακάλυψε» τον ανδρισμό του, επιδιδόμενος σε… ατομική προπόνηση, ωστόσο υπέστη το σοκ της ζωής του όταν η καλλίπυγος νεαρή με το μπικίνι γύρισε ανάσκελα για να συνεχίσει στο άλλο μισό.

Και αυτό γιατί το χαμόγελο από τα χείλη του εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού, όταν αφού το οφθαλμόλουτρο, πέρασε σε πιο στενή επαφή (τρίψιμο), συνειδητοποίησε πως όχι μόνο δεν είχε βρει το δικό του άλλο μισό, αλλά παραλίγο να πάρει αυτός τη θέση του «ασθενούς» φύλου!

Και ποιος να τον κατηγορήσει μετά για την αντίδρασή του;

Οφείλουμε ωστόσο να σας ενημερώσουμε ότι η Βραζιλιάνα Ingrid Ohara, όχι μόνο είναι γυναίκα με τα όλα της, αλλά έστησε αυτήν την ευφάνταστη φάρσα («Bolas falsas») που έχει κερδίσει το κλικ εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου, στο πλαίσιο σχετικού τηλεοπτικού προγράμματος…