Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η πιο άγρια επίθεση μεγάλου λευκού καρχαρία σε νεόνυμφους! (video)

Newsbomb

Αρκετή περισσότερο δόση… αδρεναλίνης από ό,τι αναζητούσαν στο μήνα του μέλιτος, πρόσφερε σε νεόνυμφους ένας ιδιαίτερα επιθετικός μεγάλος λευκός καρχαρίας ανοιχτά της Νοτίου Αφρικής.

Και πώς όχι όταν τους πρόσφερε τα δολοφονικά σαγόνια του σε απόσταση αναπνοής! Τόσο που μπορούσαν να καταλάβουν τι… θαλασσινό είχαν φάει νωρίτερα!

Και μπορεί να βρίσκονταν ασφαλείς μέσα στο κλουβί, ωστόσο η ξαφνική εμφάνιση του θηρευτή μέσα από τα σκοτεινά νερά, αλλά και η ασύλληπτη ταχύτητα με την οποία εξαπέλυσε την επίθεσή του σταματώντας μόλις ελάχιστα εκατοστά μπροστά τους, έκανε τα ζευγάρια να ξεχάσουν για λίγο τον έρωτά τους!

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Κανείς δεν το περίμενε και έγινε πολύ γρήγορα», εκμυστηρεύτηκε ο Spencer Reilly, ένας από τους νεόνυμφους που επέλεξε το διάσημο τουριστικό θέρετρο της Νοτίου Αφρικής, Gansbaai, περίπου 160 χιλιόμετρα νότιο-ανατολικά του Κέιπ Τάουν, για το μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του.

Αξίζει πάντως, τέλος, να σημειωθεί πως με μια προσεκτικότερη ματιά στο βίντεο, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι κοντά στο κλουβί έχει τοποθετηθεί εσκεμμένα δόλωμα προκειμένου να προσελκύσει τους καρχαρίες...