Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-σοκ: Οδηγός σκοτώνει πεζό και στέλνει sms από το σπασμένο παράθυρο της Lamborghini του

Newsbomb

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας ο οποίος παρασύρθηκε από μία Lamborghini, ενώ ψώνιζε με τη γυναίκα του σε πολυσύχναστο δρόμο της Ιάβα στην Ινδονησία.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο 24χρονος οδηγός του super-car απαθανατίζεται λίγα δευτερόλεπτα μετά να στέλνει μήνυμα από το κινητό του, έξω από το σπασμένο παράθυρο, ενώ ο άτυχος άνδρας κείτονταν νεκρός στην άσφαλτο, λίγα μέτρα πιο πέρα, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

Όσο δε για το λόγο που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, χτυπώντας τρεις πεζούς, δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι έκανε «κόντρες» με μία Ferrari…

ferari

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο Kuswanto παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα, πριν η ανεξέλεγκτη πορεία της Lamborghini σταματήσει πάνω σε ένα δέντρο.

Πιο πίσω, η 41ός ετών σύζυγος του Srikanti (μία από τις δύο γυναίκες τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση), βρίσκεται ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο…

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός, Wiyang Lautner, συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία, ενώ εις βάρος του αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκληση σωματικών βλαβών.