Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αρρωστημένο: Αυτοϊκανοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ και έβαλε άνδρες να μυρίσουν τα δάχτυλά της (video)

Newsbomb

Θύελλα αντιδράσεων, γενική κατακραυγή, ακόμα και απαιτήσεις για τη σύλληψη μιας «αρρωστημένης» όπως τη χαρακτηρίζουν φαρσέρ, έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό μία νεαρή γυναίκα, αφού αυτοϊκανοποιείται στην τουαλέτα ενός σούπερ-μάρκετ βγαίνει όχι για ψώνια, αλλά για να ζητήσει από ανυποψίαστους άνδρες πελάτες να μυρίσουν τα δάχτυλά της, τα οποία πριν από λίγα χρησιμοποιούσε ως σεξουαλικό βοήθημα!

farsa2

Και μπορεί ένας ηλικιωμένος στον οποίο πρόσφερε το χέρι της προκειμένου να της πει τη γνώμη του για το «άρωμά» της, να της λέει ότι μυρίζει τόσο όμορφα, όσο όμορφη είναι και αυτή, προφανώς από ευγένεια, ωστόσο ήταν το μόνο κομπλιμέντο που πήρε.

«Είναι πολύ έντονο», «Όχι καλό, αλλά όχι και τόσο κακό», ήταν κάποια από τα σχόλια νεαρότερων ανδρών που είδαν τα πρόσωπά τους να «κυκλοφορούν» εν αγνοία τους στο ίντερνετ ως θύματα μιας «αρρωστημένης φάρσας».

Οι περισσότεροι μάλιστα χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για σεξιστική φάρσα που επιβάλλει την παρέμβαση των Αρχών.

«Πρέπει να πάει φυλακή γιατί αυτό θα συνέβαινε αν έκανε το ίδιο ένας άνδρας», αναφέρεται σε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο που ανέβηκε στο LiveLeak, ενώ κάποιοι άλλοι συμπληρώνουν: «Μυρίζει σαν κάποιος που θα μπει φυλακή. Πρόκειται για σεξουαλικό αδίκημα», «Είναι τελείως άρρωστο και καμία σχέση με χιούμορ. Αν κάποιος καταλάβαινε τι είχε κάνει θα μπορούσε να τη χτυπήσει άσχημα»...