Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τον απίστευτο μικρό πρίγκιπα του Μαρόκου που δεν θέλει να του... φιλούν το χέρι (video)

Newsbomb

Την έντονη δυσαρέσκεια για την παράδοση που θέλει στρατιωτικούς, παρατρεχάμενους και «κατώτερους» να φιλούν το χέρι της εξουσίας εξέφρασε με τον πιο εμφατικό τρόπο ο μικρός πρίγκιπας του Μαρόκου.

Ο 12χρονος Moulay Hassan, υποψήφιος διάδοχος του θρόνου, φαίνεται πως θέλει να αλλάξει από μικρός τα τυπικά της υποδοχής του, εκδηλώνοντας μάλιστα χωρίς δισταγμό και περιστροφές την αποστροφή του για το χειροφίλημα.

Ο λιλιπούτειος έτσι πρίγκιπας, με την άνεση που «αναβλύζει» από μέσα του, παρά τις τιμές με τις οποίες γίνεται δεκτός πάνω στο κόκκινο χαλί, δεν δέχεται με τίποτα να φιλήσουν το χέρι του οι στρατιωτικοί μετά την υπόκλισή τους, τραβώντας το με (κάτι παραπάνω από) εμφανή ενόχληση.

Ο πρίγκιπας Moulay Hassan γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 2003 και είναι ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Mοhammend του Πέμπτου του Μαρόκου. Έχει μία μικρότερη αδελφή, ενώ όταν θα έρθει η ώρα να διαδεχθεί τον πατέρα του, θα πάρει το όνομα Hassan ο Τρίτος, ακολουθώντας την παράδοση του παππού του.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο Μαρόκο όπου από φέτος έχει αρχίσει να συνοδεύει τον πατέρα του σε επίσημες εκδηλώσεις, κερδίζοντας τους πάντες με τον ατίθασο χαρακτήρα του.